Přejít k hlavnímu obsahu

Technologie Samsungu dorazí na Utubering

27. 4. 2017 | 11:24 Všechny hry
Součástí PLAYzone arény na třetím ročníku festivalu Utubering bude také společnost Samsung.Již tuto a příští sobotu zamíří naše stánky na výstaviště v Praze Letňanech a Veletrhy Brno a chybět u toho nebudou ani nejnovější technologie Samsungu. Ať už se o výdobytky moderní doby zajímáte do podrobna nebo jen rádi zkoušíte něco nového, tento stánek je právě pro vás.
Výchozí obrázek

Součástí PLAYzone arény na třetím ročníku festivalu Utubering bude také společnost Samsung.

Již tuto a příští sobotu zamíří naše stánky na výstaviště v Praze Letňanech a Veletrhy Brno a chybět u toho nebudou ani nejnovější technologie Samsungu. Ať už se o výdobytky moderní doby zajímáte do podrobna nebo jen rádi zkoušíte něco nového, tento stánek je právě pro vás.

Vůbec poprvé v rámci našich aktivit budou na obou zastávkách Utuberingu k vyzkoušení nejnovější mobilní vlajkové lodě Samsung Galaxy S8 a S8+. Tyto mobilní telefony nabídnou vše a mnohem více, co od mobilního telefonu můžete očekávat, a spolu s nejnovějšími tablety Samsung Tab S3 posouvají level mobilního a tabletového gamingu na nejvyšší level.

Pokud holdujete bláznivým aktivitám, určitě si přijďte vyzkoušet novou virtuální realitu s ovladačem pro hraní her anebo 4D VR horskou dráhu. Na místě bude také menší chillout koutek, kde bude připraveno hraní na konzoli Xbox o věcné ceny. Na místě se také objeví zástupci Hearthstone týmu eSuba.Samsung, které se nemusíte bát vyzvat na souboj!

Samsung a jeho technologie opět nabídnou to nejlepší, co si můžete v rámci PLAYzone arény přát, takže neváhejte a doražte 29. dubna do Prahy nebo 6. května do Brna.

Štítky: Utubering, Samsung
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.