Přejít k hlavnímu obsahu

eSubawear nabídne na Utuberingu několik novinek

28. 4. 2017 | 11:24 Všechny hry
Měli jste ponětí o tom, že přední domácí organizace eSuba má i vlastní internetový obchod? Ať už je vaše odpověď jakákoliv, při návštěvě Utuberingu se musíte zastavit i tady.
Výchozí obrázek

Měli jste ponětí o tom, že přední domácí organizace eSuba má i vlastní internetový obchod? Ať už je vaše odpověď jakákoliv, při návštěvě Utuberingu se musíte zastavit i tady.

Eshop eSubawear je na trhu již několikátým rokem. Hlavním zaměřením tohoto prodejce je oblečení a jiné výrobky s herní tématikou. V dřívější době byl sortiment zaplněn zbožím americké značky J!NX, dnes si můžete vybrat z celé škály unikátních výrobků.

Mezi hlavní taháky společnosti eSubawear patří kolekce stylového oblečení týmu eSuba. Nejnovější modely dresů a mikin byly vypuštěny koncem loňského roku a nejen fanoušci tohoto klubu si je okamžitě oblíbily. Z dalších produktů týmu eSuba budou na Utuberingu k dispozici také herní podložky, trička, 10400 mAh powerbanky či nové batůžky a snapbacky.

Mimo tématických produktů eSuby má eSubawear ve své nabídce i merchandise domácích herních osobností, jako je český reprezentant ve hře Hearthstone Petr "CzechCloud" Žalud, jehož trička a podložky budou na obou zastávkách Utuberingu k mání. On však není zdaleka jediným, jehož produkty budou 29. dubna v Praze a 6. května v Brně k dostání, těšit se můžete i na unikátní herní trička nebo další zajímavé kusy oblečení. Vidíme se v PLAYzone aréně!

Štítky: eSubaWear, Utubering
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.