Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sestava pod křídly Overwalk

10. 8. 2017 | 15:41 Counter-Strike 2
Po odchodu bývalé CS:GO sekce, která se dnes oficiálně připojila k myRevenge, byli Overwalk nuceni najít novou. A tu nám dnes oficiálně představili.Hlavní hvězdou tohoto rosteru je bezpochyby Lukáš "vergiL" Majerik, bývalý střelec Majestic Lions. Jako kapitán ale tým vede mladý, slovenský hráč Samuel "SMK" Kellner, kterého si můžete pamatovat z jeho působení v NecroRaisers, kde na začátku letošního roku vedl druhý tým. 
Výchozí obrázek

Po odchodu bývalé CS:GO sekce, která se dnes oficiálně připojila k myRevenge, byli Overwalk nuceni najít novou. A tu nám dnes oficiálně představili.

Hlavní hvězdou tohoto rosteru je bezpochyby Lukáš "vergiL" Majerik, bývalý střelec Majestic Lions. Jako kapitán ale tým vede mladý, slovenský hráč Samuel "SMK" Kellner, kterého si můžete pamatovat z jeho působení v NecroRaisers, kde na začátku letošního roku vedl druhý tým. 

Pod vedením Samuela "SMK" Kellnera bude v Overwalku hrát také Dávid "lojzo" Jurik, který přichází spolu s Markem "mieux" Matoulkem z rozpadnutého Teamu Global. Třetí bývalý hráč této party pr0meth byl před nedávnem nahrazen talentovaným Jakub "dobbbby" Szunyogh. Chcete-li tuto sestavu vidět v akci, máte možnost již tento víkend – i vergiL a spol. se totiž představí na letošním ročníku PG WAY Trnava Majoru 2017.

K přestupu pod Overwalk se vyjádřil kapitán sestavy Samuel "SMK" Kellner:

„Myslím si, že máme čo ponúknuť a dokážeme dosiahnuť minimálne také úspechy, ako minulá sekcia tejto organizácie, aby sme nepohoršili meno. Máme záujem sa ukázať či už na domácej scéne, tak aj na zahraničných turnajoch alebo dokonca LAN akciách. Snáď to bude padať, a budeme milým prekvapením pre všetkých.“

Nová sestava CS:GO sekce týmu Overwalk:

{#Slovenská Republika} Lukáš "vergiL" Majerik
{#Slovenská Republika} Samuel "SMK" Kellner
{#Slovenská Republika} Jakub "dobbbby" Szunyogh
{#Slovenská Republika} Dávid "lojzo" Jurik
{#Česká Republika} Marek "mieux" Matoulek

{#Slovenská Republika} Samuel "TRYMEON" Fabian

Zdroj: overwalk.eu
Štítky: Overwalk
miluju videohry a hlavně ligu legend