Přejít k hlavnímu obsahu

TP-Link CRP: Jak vidí ligu kapitáni skupiny A?

22. 8. 2017 | 11:32 Clash Royale
TP-Link Proleague je svým formátem minimálně na naší scéně unikátní. Konečně se na scénu dostane týmový faktor a uvidíme, který celek se může pochlubit tou nejlepší soupiskou. I oproti pilotní sezóně Proleague totiž už neplatí, že celý zápas může vyhrát jeden hráč. Před dnešním startem ligy jsme požádali o vyjádření kapitány týmů, které uvidíme od 18:00 ve skupině A.
Výchozí obrázek

TP-Link Proleague je svým formátem minimálně na naší scéně unikátní. Konečně se na scénu dostane týmový faktor a uvidíme, který celek se může pochlubit tou nejlepší soupiskou. I oproti pilotní sezóně Proleague totiž už neplatí, že celý zápas může vyhrát jeden hráč. Před dnešním startem ligy jsme požádali o vyjádření kapitány týmů, které uvidíme od 18:00 ve skupině A.


Rozcestník:


 

Už při první lize jsme do toho šli s tím, že se jedná o první větší akci na naší scéně. Proto jsme okamžitě kývli na účast a dopadlo to vítězstvím. Nyní jsme v TOP 8 díky invitu, takže na nás bude asi větší tlak od diváků (i kvůli obhajobě předchozího titulu), což rozhodně nebude lehké, ale chceme si udržet titul vítězů Proleague. Cílem je tedy zopakování předchozí vítězné jízdy! 

Naše skupina vypadá vražedně, když se podíváme na jednotlivé týmy, avšak největší strach mám z IE Emerald. Hlavně kvůli tomu, že tam je Pepis, který nám dost pomohl k výhře předchozí ligy. Nicméně do skupiny přicházíme s novou posilou (Sirios), který v poslední době předvádí skvělé výkony, proto si myslím, že to zvládneme. Na postup z naší skupiny určitě tipuji nás, to je jasné. Jako druhý tým to vidím právě na IE Emerald. Samozřejmě nejvíce věřím nám, ale velmi silní jsou podle mě i Inae a obě soupisky IE (nyní ZeS - pozn. redakce). 

Z ligy jsem samozřejmě naprosto nadšený. Už u prvního ročníku jsem jen chválil, protože to bylo dobře organizované a diváci si to užívali. Formát je taky v pořádku, takže teď už zbývá jen počkat, jak to celé nakonec dopadne a já pevně věřím, že obhájíme titul! 

{#Česká Republika} Aspi - kapitán týmu Inside Games




Do ligy sme šli s tým, že si napravime reputáciu z predošlej sezóny a ideme ukázať, že sme najlepší team na scéne. Naša skupina je vyrovnaná s tou druhou. Všetci súperi majú svoje kvality, ale myslím že najväčší súper bude ZeS Emerald. 

Na postup z našej skupiny tipujem nás - eSubu a už zmienený ZeS Emerald. Najsilnejší team v lige sme jednoznačne my Laughing no veľkým konkurentom bude team eEriness. 

Liga a formát je oveľa lepší ako minulú sezónu, pretože aktuálny formát rešpektuje turnajové zvyklosti Clash Royale a nezavádze cudzie prvky z iných kartových hier, celkovo sme s ním spokojný, v zápasoch 1:1 majú chalani veľa skúseností s online aj offline akcií a nebojíme sa ich.

{#Slovenská Republika} Mishkin - kapitán týmu eSuba


 

Prišli sme do proleague iba z jedným plánom vyhrať a zabaviť sa. Náš team vznikol celkom náhodou keď sme iba tak chceli skúsiť čo dokážeme a každý z nás sa dostal do esportového teamu, ako ja napr. eEriness ale chceme dohrať proleague spolu.

Skupina nie je ľahká však to sme ani nečakali, naväčšieho súpera to sa nedá určiť každý team má svoju kvalitu a to sa týka aj postupu nedávno mol balance changes a bude rozhodovať kto sa najlepšie pripraví.

Liga ako tak je dobre vymyslená a nie je tam zbytočne veľa zápasov. Jediné čo mohlo byť lepšie keď sme hrali kvaldu tak sa nám pár krát stalo že team ktorý sme porazili klamal že vyhral a nedalo sa to dokázať lebo v clane bolo strašne veľa zápasov a replaye uz zmizli.

{#Slovenská Republika} Danoboss - kapitán týmu ICE CREAM eSport



Do ligy jsme šli jako poměrně nový tým. A doufáme v nové zkušenosti a ve výhru. V této fázi proleague už nenarazíme na slabé soupeře. Rozhodně nebude lehké postoupit, ale doufáme a veříme si.

Největší soupeř je asi známá eSuba, která má ve svém týmu velmi dobré hráče a mají s podobnými akcemi zkušenosti. Na postup ze skupiny tipuju ZeS a eSubu, v lize pak jsou papírově nejsilnější podle nás ZeS Sapphire a eSuba.

Velmi se mi líbí jakékoliv Clash Royale akce. Na Proleague je super, že nejde jen o výkony jednotlivých hráčů, ale o celý tým. Jen byla trochu zmatečná registrace a zapisovaní výsledků.


{#Česká Republika} Holdrin - kapitán týmu ZeS Emerald

Dnešní zápasy startují od 18:00, streamem nás budou provázet {#Slovenská Republika} FiFqo a {#Česká Republika} Horaczio.