Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone YOU FEST zná prvních 8 postupujících

18. 9. 2017 | 22:18 Clash Royale
Výchozí obrázek

První kvalifikační turnaj na Vodafone YOU FEST se rozehrál v neděli večer a jsme rádi, že se sešlo více než dvě stovky hráčů Clash Royale. V 10000gemovém turnaji se bojovalo do roztrhání těl, radovat se však mohlo jen nejlepších 32. Druhá část pokračuje v pondělí, kdy se dozvíme první osmičku postupujících na pražské finále, kde se bude hrát o finanční odměny a pořádnou nálož MČR bodů. Více o celém kvalifikačním procesu najdete tady. Pokud vám postup do druhé části první kvalifikace utekl, nemusíte zoufat, příští neděli se bojuje opět od nuly - registrace zde!

32 hráčů a pouze 8 slotů na YOU FESTu. Pro postup z Double Elimination bracketu je třeba zvítězit bez porážky třikrát za sebou, v případě pádu do dolního pavouka ještě o jednu výhru více. Všechny série se hrají formátem bo5 a tak věříme, že se každý ukáže v tom nejlepším světle!

Štítky: Vodafone, YouFest
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.