Přejít k hlavnímu obsahu

Ligová sezóna v Overwatch započne v lednu

22. 9. 2017 | 10:21 Overwatch
Pokud si brousíte zuby na nejnovější sezónu v jedné z momentálně nejhranějších online her, Overwatch, máme pro vás dobré zprávy. Blizzard totiž vydal zprávu, která potěšila všechny fanoušky téhle zatím neostřílené střílečky.Sezóna totiž začne již 10. ledna a potrvá až do června s tím, že v červenci proběhne finále. Těšit se můžete také na předsezónu, ta nás  bude čekat už 6. prosince. Dohromady se lítého boje zúčastní dvanáct týmů, které si zahrají v nové e-sport aréně v Burbanku v Kalifornii.
Výchozí obrázek

Pokud si brousíte zuby na nejnovější sezónu v jedné z momentálně nejhranějších online her, Overwatch, máme pro vás dobré zprávy. Blizzard totiž vydal zprávu, která potěšila všechny fanoušky téhle zatím neostřílené střílečky.

Sezóna totiž začne již 10. ledna a potrvá až do června s tím, že v červenci proběhne finále. Těšit se můžete také na předsezónu, ta nás  bude čekat už 6. prosince. Dohromady se lítého boje zúčastní dvanáct týmů, které si zahrají v nové e-sport aréně v Burbanku v Kalifornii.

Původně bylo oznámeno pouze devět týmů a se zbývajícími třemi si Blizzard dával poměrně na čas. Nakonec jimi budou Comcast Spectator z Filadelfie, Team Envy z Dallasu a OpTic Gaming, původem z Houstonu. Jedná se o první podobnou událost, jelikož koncept byl oznámen teprve na Blizzconu loňského roku a nám fanouškům a hráčům nezbývá tedy nic jiného než čekat, jak celý pokus dopadne.

 

"S dvanácti oznámenými týmy jsme jen pár měsíců od historicky první ligové sezóny v Overwatch. Jde o obrovský pokrok a doufáme, že uvidíme bojovat ty nejlepší hráče o právoplatný titul šampiona," vyjádřil se k nové lize v Overwatchi CEO Blizzardu, Mark Morhaime. Zatím systém nápadně připomíná ten z Counter Stirke: Global Offensive. Overwatch je zkrátka jen několik krůčků od toho, než se stane plnohodnotnou e-sport hrou se vším všudy. Těšíte se na její příchod na scénu?

Štítky: liga, Overwatch, sezona