Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: Stage moderátorem je oblíbený NASTY

18. 10. 2017 | 18:13 Všechny hry
Letos jsme sáhli k celé řadě změn a stejně tak tomu bude i pro program brněnského finále.Mistrovský ročník s pořadovým číslem sedm byl a stále je plný akce a zábavy. Ve stejném duchu se budeme držet i ve dnech 10. až 12. listopadu, kdy celoroční boje Mistrovství ČR v počítačových hrách vyvrcholí na velké stage nacházející se v pavilonu B brněnského výstaviště BVV.
Výchozí obrázek

Letos jsme sáhli k celé řadě změn a stejně tak tomu bude i pro program brněnského finále.

Mistrovský ročník s pořadovým číslem sedm byl a stále je plný akce a zábavy. Ve stejném duchu se budeme držet i ve dnech 10. až 12. listopadu, kdy celoroční boje Mistrovství ČR v počítačových hrách vyvrcholí na velké stage nacházející se v pavilonu B brněnského výstaviště BVV.

Spolu s dalšími změnami jsme se rozhodli pro nového stage moderátora, kterým se pro letošní ročník počítačového finále stane Petr "NASTY" Cerha, známý hlas radiostanice Evropy 2 a populární beatboxer či stand-up komik. Jeho energické vystupování je dalším dílem skládanky k ještě hustější atmosféře pro všechny aktéry MČR finále přímo na místě konání.


Nasty, jak se těšíš na akci?

Mam rád ulítlý akce, tahle je určitě v top 5, takže dost.

Kdy jsi naposledy hrál nějakou PC hru a jaká byla tvoje nejoblíbenější?

Unreal Tournament jsem hrál, teda když ještě existoval.

Na co se diváci v Brně mohou během tvého moderování těšit?

Na super atmosféru, kterou všichni dohromady vytvoříme!

Nějaký vzkaz fanouškům?

Těším se na vás!

Štítky: MČR 2017, Nasty
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.