Přejít k hlavnímu obsahu

DH Winter: H1Z1 část s naší účastí

2. 12. 2017 | 09:55 Všechny hry
Domácích zástupců na akci typu DreamHack není nikdy dost! Mimo CSkařů a rekordního počtu hráčů v Hearthstone máme želízko v ohni i na H1Z1 turnaji a to jak v sólo, tak v team části!UPDATE #1: V sólo části bohužel Češi moc úspěšní nebyli, v týmech ale ukázali, že počítat se s nimi musí. Po pěkném výkonu nakonec skončili na pátem, až šestém místě, gratulace!
Výchozí obrázek

Domácích zástupců na akci typu DreamHack není nikdy dost! Mimo CSkařů a rekordního počtu hráčů v Hearthstone máme želízko v ohni i na H1Z1 turnaji a to jak v sólo, tak v team části!

UPDATE #1: V sólo části bohužel Češi moc úspěšní nebyli, v týmech ale ukázali, že počítat se s nimi musí. Po pěkném výkonu nakonec skončili na pátem, až šestém místě, gratulace!

I letos přivítal DreamHack Winter méně známe hry, kterým se na poli esportu nedostává velkého prostoru. Tentokrát to je například Overwatch a Rocket League nebo Call of Duty: WW II. Samozřejmě nechybí ani esport stálice, jako je Counter-Strike a Hearthstone, či herní raketa PLAYERUNKNOWN’s Battlegrounds. PUBG ale není jediná Battle Royale hra, kterou ve švédském Jönköpingu uvidíme. Nechybí totiž ani jeho méně úspěšný bratříček, H1Z1. Leč v porovnání s PUBG H1Z1 vypadá jako hobbit, turnaj na DreamHack Winter rozhodně malá věc nebude. 


Takto vypadala zástavka H1Z1 Elite Series na DH v Atlantě, jaké to bude ve Švédsku?

Celý turnaj, který DH Winter hostí, je součástí okruhu turnajů Elite Series 2017. Švédský mega turnaj představuje druhou zastávku tohoto zajímavého projektu a že to bude velké, ukazuje už samotný prizepool, jež nese hodnotu nádherných 250 000 dolarů. Pořádný balík peněz ale není to nejzajímavější, co nám tento turnaj přinese. V boji totiž budeme moci vidět i naše zástupce a nejen jednoho! V sólo části se představí rovnou tři střelci, Petr "Pipeta" Janiska, Adam "Konak" Koňakovský a Michael "Miken" Turský. Navíc, spolu s Lukášem "Henki" Henčelem a Janem "Sweezy" Kulichem, budeme moci tyto hráče vidět i v části pro týmy, zde budou střílet pod jménem NERV. 

Štítky: DH Winter, dreamhack, H1Z1
miluju videohry a hlavně ligu legend