Přejít k hlavnímu obsahu

MH: CSERVERS vítězí!

17. 3. 2012 | 23:10 Counter Strike 1.6
Po měsíční pauze se konečně v březnu dočkáme toho, na co se všichni těší nejvíce. 5v5 Mezihernový turnaj. Stanovené datum 17.03 se pomalu blíží, pojďme se tedy podívat, co nám březnový MH přinese?Update 4:
Výchozí obrázek

Po měsíční pauze se konečně v březnu dočkáme toho, na co se všichni těší nejvíce. 5v5 Mezihernový turnaj. Stanovené datum 17.03 se pomalu blíží, pojďme se tedy podívat, co nám březnový MH přinese?

Update 4:

Přidáváme novou hernu v Brně jménem Game Arena - herna bude mít 2 sloty a přístupná bude již pro tento turnaj! Zájemci se mohou registrovat právě do této herny, případně se přepsat ze Špalíčku

Update 3:

Zvýšili jsme počet slotů v Olomouci na 4 týmy.

Update2:

Dneska od 20:00 můžete potvrdit účast na MH turnaji. Začátek turnaje je tedy plánován na příští sobotu 17.3.2012


Update

Proběhlo smazání herny Gnet v Popradu. Slovenské, případně české týmy se můžou samozřejmě registrovat do jiné z heren v které je místo.
Rád bych dále připomenul, že potvrzení registrace je již tuto neděli 11.3 2012.
Momentálně máme stav registrací 50/58.

 

Doplnění pravidel

Po menších problémech, které se týkaly rozdílných řešení špatných smoke screenů, jsme se rozhodli upřesnit pravidlo o smoke screenech, aby do příštích Mezihernových turnajů nevznikaly diskuse o tom, co je správně a co ne. Doplnění pravidel je následující:

- Smoke screen bude uznán jen v případě, že bude obsahovat tabulku, net_graph 1, 2 nebo 3, alespoň jeden model spoluhráče a bude dodán v neupraveném formátu (.bmp). V opačném případě bude zápas bez váhání zkontumován!

Registrace

Registrace do druhého 5v5 Mezihernového turnaje roku 2012 začnou již jako tradičně v neděli 4. března ve 20:00. Možnost předregistrace mají následující týmy:

{#Slovenská Republika} elatioN!
{#Slovenská Republika} FU.sk
{#Česká Republika} nEophyte FSP
{#Česká Republika} SnoopY
{#Česká Republika} ROCKETS
{#Česká Republika} Višňový sad
{#Slovenská Republika} eEriness
{#Slovenská Republika} weneme

Tyto týmy můžou týden před oficiálními registracemi napsat soukromou zprávu adminovi Striker s předmětem "MH předregistrace" a do obsahu napsat sestavu s nicky zde na PLAYzone, název týmu a samozřejmě nezapomeňte zmínit hernu, kde se chcete účastnit.

Novinka v prizemoney

Počínaje tímto meziherňákem se ruší prizemoney, které bylo určeno pro doprovodný turnaj. Těchto 10% se naopak přište pro celkového vítěze meziherňáku. Prizemoney pro měsíc březen bude tedy vypadat takto:

 

Rozdělení cen

Prizemoney není přesně stanoveno. Jeho výše závisí v podstatě na samotných hráčích, neboť se jedná o částku vybranou ze startovného ve všech hernách / 4.

  • 1. místo: 60 % z celkového prizemoney
  • 2. místo: 25 % z celkového prizemoney
  • 3. místo: 15 % z celkového prizemoney

Ceny v doprovodném turnaji

  • 1. místo: 3 volné hodiny na hráče (15 na tým)
  • 2. místo: 2 volné hodiny na hráče (10 na tým)
  • 3. místo: 1 volná hodina na hráče (5 na tým)