Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Tour míří na 4FANS

28. 3. 2014 | 14:17 League of Legends Všechny hry
Po nedávno proběhlých událostech PragoFFest a GAME EXPO zde máme již třetí akci, na které se letos představí www.PLAYzone.cz se svým programem MČR Tour .
Výchozí obrázek

Po nedávno proběhlých událostech PragoFFest a GAME EXPO zde máme již třetí akci, na které se letos představí www.PLAYzone.cz se svým programem MČR Tour . Pozastávce v Bratislavě se organizátoři vrací zpět do Prahy, konkrétně pak na pražské výstaviště v Letňanech, kde se ve dnech 4. až 6. dubna uskuteční veletrh 4FANS.

Na místě bude opět přítomna kompletní herní aréna s 20 kusy certifikovaných MČR HAL3000 sestav s LCD monitory Philips a periferiemi Logitech, na nichž si návštěvníci budou moci vyzkoušet nejnovější tituly od společností Comgad a Playman. Hrát se bude na střední třídě sestav, které můžete zakoupit například u jejich předních prodejců z www.CZC.cz a www.realshop.sk.

A jak už je dobrým zvykem, nebude chybět ani bohatý program týkající se momentálně nejoblíbenější MOBA hry a celosvětově nejvíce dotovaného gamingového titulu – League of Legends. Na místě se totiž v sobotu 5.4. odehraje dotovaný 5v5 turnaj pro čtyři nejlepší týmy, které vzejdou z online kvalifikací z portálu PLAYzone. Pokud se i vy chcete poprat o místo v této soutěži, jejíž patronem je slavný český hráč Pavel „Herdyn“ Mikeš, registrujte se na http://www.playzone.cz/turnaje svými spoluhráči do turnajů s názvem 4FANS.

Projekt MČR a MČR Tour vzniká a běží za podpory generálních partnerů NVIDIA, INTEL, Philips Gaming Monitors, Western Digital, CZC.cz, GIGABYTE, DELL, HAL3000, Logitech, AVerMedia, hlavních partnerů Playman, Comgad, SCORE, FakaHeda a mediálních partnerů Games.cz, Zing.cz, Sector.sk, TRYHARD.cz.