Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž u konce, známe vítěze Patriot klávesnic

7. 8. 2017 | 23:06 Všechny hry
Klávesnice je pro hráče stejně nepostradatelný nástroj, jako pazourek pro pračlověka. To si uvědomují mimo jiné i výrobci, kteří se předhánějí s tím, kdo vyrobí lepší herní klávesnici. Jedním z nich je i společnost Patriot, o jejichž 3 klávesnice si můžete zasoutěžit. Soutěž je u konce a známe již vítěze.
Výchozí obrázek

Klávesnice je pro hráče stejně nepostradatelný nástroj, jako pazourek pro pračlověka. To si uvědomují mimo jiné i výrobci, kteří se předhánějí s tím, kdo vyrobí lepší herní klávesnici. Jedním z nich je i společnost Patriot, o jejichž 3 klávesnice si můžete zasoutěžit.


 

Soutěž je u konce a známe již vítěze.

  • Viper Gaming V770 - chychys1
  • Viper Gaming V760 - PoaroX
  • Viper Gaming V730 - 4XWoKA3i



 

Společnost Patriot možná není na našem trhu tak známá, rozhodně se ale nejedná o podřadnou značku. Zaměřuje se především na paměti všeho druhu od USB flashky, přes SSD disky až po RAMky a na herní periferie, tedy klávesnice, sluchátka a myši.

Předmětem soutěže budou 3 mechanické herní klávesnice Viper Gaming, konkrétně po jednom kusu modely Viper Gaming V730, Viper Gaming V760 a Viper Gaming V770. Všechny tři se vyznačují vysokou kvalitou. Model V770, nejnovější chlouba společnosti Patriot, se může například pochlubit odolnou hliníkovou šasi, červenými switchi, programovatelnými tlačítky a pro fanoušky barev i nastavitelným podsvětlením klávesnice.

Všechny klávesnice se mohou pochlubit optimalizovanými anti-ghosting obvody, které společně s NKRO technologií zajistí, že každý stisk klávesy bude okamžitě zaznamenám. Modely Gaming V760 a Gaming V730 sice nabízejí o něco méně funkcí, přesto obsahují kvalitní hnědé switche a o nic méně kvalitní design.

Pokud byste chtěli jednu z těch krasavic získat, stačí jediné. Odpovězte správně na otázky níže a doufejte ve štěstí při následovném losování. Soutěž bude probíhat až do 31.7., výherci budou následně kontaktováni prostřednictvím soukromé zprávy a e-mailu, který mají uvedené ve svém profilu na PLAYzone.cz.

Štítky: patriot, soutež