Přejít k hlavnímu obsahu

Společnost Bionix představuje herní chlazení

11. 10. 2017 | 20:54 Všechny hry
Po nové řadě herních větráků tu máme další překvapení. Tentokrát se opět jedná o vychytávku do vaší bedny, se kterou můžete na rozpálené komponenty zapomenout.
Výchozí obrázek

Po nové řadě herních větráků tu máme další překvapení. Tentokrát se opět jedná o vychytávku do vaší bedny, se kterou můžete na rozpálené komponenty zapomenout.

Pokud si chcete svou case vyparádit do jednotné barvy, máme pro vás dobrou zprávu. Společnost Bionix, stojící za herními větráky, rozhodně nekončí a na trh uvádí herní chlazení. Pokud se vám také někdy stalo, že v horkých letních dnech se vám málem uvařili komponenty, nezoufejte. Sice máme podzim, ale přesto se na chlazení nevyplatí šetřit. K tomu navíc dostanete možnost zvolit si ze čtyř barevných kombinací. Kromě toho chlazení od Bionix disponuje nejnovější technologií, která aktivně sráží teplotu chladiče a funguje jako prevence proti přehřívání. Na rozdíl od konkurence je v každém chladiči zabudována možnost, stejně jako u větráku, upravit si rychlost otáček od 200 do 1800.

Bionix Freezer 33 eSports Edition. Zdroj: https://www.arctic.ac/eu_en/

Každého hráče jistě potěší i rychlá instalace a kompatibilita s drtivou většinou procesorů. Ať už tedy vlastníte herní dělo od AMD či NVIDIA, stačí chladič nasadit a můžete si rovnou užívat maximálního výkonu. Fantazii se meze nekladou a pro pařmeny, kteří rádi taktují, je chladič od Bionixu tou nejlepší volbou. A v případě, že se něco pokazí, nemusíte zoufat. Ke každému zakoupenému kusu dostanete instalační příručky v několika jazycích, jež vám poradí se vším, v čem si nebudete vědět rady.

Bionix Freezer 33 eSports Edition. Zdroj: https://www.arctic.ac/eu_en/

Samozřejmostí je opět desetiletá záruka a prodloužená životnost, především díky regulaci teploty, kterou se podařilo srazit až o deset stupňů. Chlazení je navíc navrženo tak, aby aktivně chladilo procesor a zároveň stabilně udržovalo svoji vlastní teplotu, takže se nemusíte bát vymáčknout z komponentů maximum. Za malý peníz tu zkrátka máme hodně muziky a pokud si svého počítače náležitě považujete, je kvalitní chlazení stěžejní záležitostí, kterou není radno podcenit. Výkon roste, ale stejně tak i teploty. Už jste si zvolili svou kombinaci?