Přejít k hlavnímu obsahu

Společnost Bionix představuje herní větráky

16. 10. 2017 | 10:43 Všechny hry
Na trhu se poslední dobou objevuje herní příslušenství všeho druhu, dělané také pro e-sport. Tentokrát na trh vstoupila společnost Bionix s netradičními herními větráky. Co vše nabídnou?
Výchozí obrázek

Na trhu se poslední dobou objevuje herní příslušenství všeho druhu, dělané také pro e-sport. Tentokrát na trh vstoupila společnost Bionix s netradičními herními větráky. Co vše nabídnou?

Každému správnému hráči záleží především na výkonu svého miláčka. Ovšem výkon není vše, a aby byl zážitek co nejlepší, musí tomu odpovídat také design. Právě z tohoto důvodu společnost Bionix připravila pro hráče speciální herní větráky. Speciální především proto, že se nemusíte bát o hlasitost, co nejtišší  chod se stal pro Bionix prioritou. Stejně tak se díky neobyčejnému designu podařilo zefektivnit proudění vzduchu v bedně a zamezení případného nepříjemného přehřívání. Zatím co teploty běžného 120 milimetrového větráku se pohybují kolem 55 stupňů, větrák od Bionix se drží na stabinlích 35 stupních, především díky třífázovému pohonu.

Bionix F120. Zdroj: https://www.arctic.ac/eu_en/

Teď už zkrátka není jediný důvod přerušovat herní  relaci, nebo si dávat neplánovanou pauzu. Kromě toho se společnosti Bionix podařilo snížit rychlost otáček o 60%, ovšem zaschovat stejnou efektivitu. Počet otáček za minutu si navíc můžete sami regulovat a je jen na vás, zda dáte přednost výkonnějšímu chlazení, nebo co nejtiššímu chodu.  Zároveň větrák funguje  oběma směry a není nutné pořizovat další kus. Stačí zvolit správné místo v case a o obousměrné proudění vzduchu se větrák od Bionix postará.

Bionix F140. Zdroj: https://www.arctic.ac/eu_en/

A aby vaše case nevypadala příliš obyčejně a fádně, bude na výběr rovnou ze čtyř barev, které můžete libovolně kombinovat a docílit neotřelého vzhledu. Volit můžete mezi průměrem 120 a 140 milimetrů a aby toho nebylo málo, je jen na vás, jak rychle se bude větrák otáčet. My hráči jsme zkrátka vybíraví a máme tendence vlastnoručně zlepšovat vše, co se zlepšit dá. Společnost Bionix tuto práci udělala za nás a dotáhla odvětrávání  case k dokonalosti. Nadšence, kteří rádi vymačkávají ze svého počítače maximum, také potěší, že nízká teplota cívek zásadně prodlouží životnost. Na tom se odráží i délka záruky, která je prodloužena na deset let. Jakými barvami si svou case vyzdobíte vy?