Přejít k hlavnímu obsahu

IEM Katowice: Rozhovory a highlighty

25. 2. 2018 | 14:25 PUBG: Battlegrounds
Turnaj v PlayerUnknown's Battlegrounds v Katowicích je přesně v polovině a každou chvílí započne hra číslo 5. Vývoj zbylých zápasů můžete sledovat v naší reportáži zde, nyní se však společně podíváme na některé highlighty a rozhovory s hráči ze včerejšího dne. Která kombinace zbraní je vaše nejoblíbenější?
Výchozí obrázek

Turnaj v PlayerUnknown's Battlegrounds v Katowicích je přesně v polovině a každou chvílí započne hra číslo 5. Vývoj zbylých zápasů můžete sledovat v naší reportáži zde, nyní se však společně podíváme na některé highlighty a rozhovory s hráči ze včerejšího dne. 

Která kombinace zbraní je vaše nejoblíbenější?

Nejčastější odpovědí na tuto otázku byla nejspíše oblíbená M416 spolu s Kar98k či SKAR-L. 

Kolik killů jste si dali s pánvičkou v jednom zápase nejvíce?

Zde se odpovědi pohybovaly okolo jednoho až tří killů, na konci nás ovšem zaskočil poslední tázaný hráč, který si prý v jednom zápase dal až neuvěřitelných 11 killů s pánvičkou!

Máte in-game voice chat radši vypnutý či zapnutý?

Většina profesionálů preferuje ztlumený voicechat, nejspíše všichni víme proč. Prostě se nejde pořádně soustředit na hru při křiku ostatních hráčů "China number one!"

A co říkají hráči týmu OpticGaming na včerejší dva "chicken dinnery", které si jim povedly? To můžete zjistit v obsáhlém rozhovoru níže.

Zajímalo by vás, jak to přímo v aréně Spodek v Katowicích vypadá? To vám díky spolupráci se stránkou a skupinou PUBG CZ/SK umožníme, jelikož jsme společně vyslali zvěda Dominika, jenž nám zajistil exkluzivní záběry, na které se můžete podívat níže.

Na konec se podíváme na dva záveřečné momenty ve hrách číslo 2 a 4. To bude pro tuto chvíli všechno, doufáme, že se vám náš článek s rozhovory líbil, teď už můžete sledovat druhou polovinu IEM Katowice 2018 ve hře PUBG!

Zdroj: twitter.com
Štítky: IEM, IEM Katowice, PUBG
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.