Přejít k hlavnímu obsahu

Skládá uno novou sestavu Majestic Lions?

11. 3. 2018 | 23:50 Counter-Strike 2
Nedávný rozpad Majestic Lions byl pro širokou veřejnost nečekaný a prakticky ihned se vyrojila celá řada spekulací, jak to s budoucností CS:GO sekce této organizace nadále bude.
Výchozí obrázek

Nedávný rozpad Majestic Lions byl pro širokou veřejnost nečekaný a prakticky ihned se vyrojila celá řada spekulací, jak to s budoucností CS:GO sekce této organizace nadále bude.

Po ohlášeném rozložení sestavy na části zůstal jediným členem týmu Dominik 'desty' Černý, kterého plánuje trenér Jozef 'd0di' Kiss zařadit i do budoucí sestavy. Destyho slovo však nebude tím hlavním, novým kapitánem Majestic Lions se stane velezkušený Peter 'uno' Lipowski, který ani v letošním roce nebude chtít na Mistrovství České republiky chybět a to v barvách, ve kterých triumfoval na Y-Games v roce 2015. Otázka tedy zní, jakými hráči se nyní obklopí?

V prosinci 2016 se uno s Majestic Lions rozloučil, přidá po návratu další medaile?

Uno na své fanpage zveřejnil soupisku, která nastoupí do úvodní kvalifikace 1. COOL ligy tohle úterý, ale současně nám potvrdil, že stále probíhá testovací fáze a ve hře je celá řada hráčů, ne pouhá jedna pětice. Ve výsledku to tedy znamená, že v případě nepostupu do ligy se může složení sestavy v dalších z celkových čtyř kvalifikací kompletně obměnit. V této sestavě se dal uno dohromady se svými dřívějšími spoluhráči Jiřím 'Kozlik' Kozlem a Markem 'rusel' Račkem. Destyho jsme již zmiňovali výše a pátým do této party je nejmladší člen týmu Jakub 'DKN' Černý.

To by tedy byla aktuální situace v organizaci, kde nejpopulárnější střílečka současnosti, Counter-Strike: Global Offensive, již od svého založení hrála prim. Kouč d0di spolu se sedminásobným účastníkem MČR má důvěru, tak uvidíme, jestli hned první složení bude tím pravým!

Sestava Majestic Lions pro 1. kvalifikaci do COOL ligy:

{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Česká Republika} Jiří 'Kozlik' Kozel
{#Slovenská Republika} Marek 'rusel' Račko
{#Česká Republika} Dominik 'desty' Černý
{#Česká Republika} Jakub 'DKN' Černý

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.