Přejít k hlavnímu obsahu

Finální turnaj Patriot VIPER 1v1 o 4 500 Kč

20. 3. 2018 | 08:40 League of Legends
Slevová akce k sérii!Máme pro tebe skvělý dárek! Když si na CZC.cz zakoupíš klávesnici Patriot VIPER V760 (http://bit.ly/2oMxaq2) a během objednávky zadáš slevový kód VIPER500, získáš exkluzivní slevu 500 Kč. Ale pozor, sleva platí pouze do 8. dubna a celkový počet aktivací je omezen na 100 kusů, takže radši neváhej!
Výchozí obrázek

Slevová akce k sérii!
Máme pro tebe skvělý dárek! Když si na CZC.cz zakoupíš klávesnici Patriot VIPER V760 (http://bit.ly/2oMxaq2) a během objednávky zadáš slevový kód VIPER500, získáš exkluzivní slevu 500 Kč. Ale pozor, sleva platí pouze do 8. dubna a celkový počet aktivací je omezen na 100 kusů, takže radši neváhej!

Turnaje 1v1 jsou vždycky velká zábava a nikdy není jisté, kdo vyhraje. Už tento čtvrtek začíná 1v1 Patriot turnajová série, ve které si může každý lolkař zahrát o ceny od společnosti Patriot v celkové hodnotě 4 500 Kč a navíc každý registrovaný obdrží slevový kód na nabušenou klávesnici Patriot VIPER V760 a bude zařazen do slosování o celkem pět Patriot spinnerů!

Celkem se série skládá z pěti turnajů. Každý čtvrtek se nejdříve odehraje jedna ze čtyř kvalifikací a 29.3. se nakonec odehraje finále. První kvalifikační turnaj ze série se hraje již tento čtvrtek místo klasického 1v1 Night Cupu, proto neváhejte a běžte se registrovat!

Turnajová série Patriot VIPER 1v1: 

Ceny:

1. místo - klávesnice Patriot VIPER V760

 

2. místo - sluchátka s mikrofonem Patriot VIPER V361

 

3. místo - herní myš Patriot VIPER V560

 

Ceny pro každého účastníka série!

I pro ty, kterým se nepodaří umístit na úplné špičce, ale máme velmi pěkný dárek. Každý účastník turnajové série dostane soukromou zprávou slevový kód na herní klávesnici Patriot VIPER V760, který mu ušetří nemalou částku. Počet slevových kuponů je ale omezen, a proto neváhejte a kód po přihlášení využijte co nejdříve!

A aby toho nebylo málo, máme připraveny také unikátní a stylové spinnery Patriot, které budeme náhodně losovat mezi účastníky všech turnajů. V každém turnaji včetně toho finálového takto náhodně odměníme jednoho hráče!

Štítky: patriot, Viper