Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games představují kompletní sestavu

26. 3. 2018 | 19:07 Hearthstone
Po odchodu manažera Aspiho a tří silných hráčů vypadali Inside Games jako "mrtvý" tým. S nejnovějšími posilami ale opět vypadají silně!
Výchozí obrázek

Po odchodu manažera Aspiho a tří silných hráčů vypadali Inside Games jako "mrtvý" tým. S nejnovějšími posilami ale opět vypadají silně!

Inside Games patřili dlouhou dobu spolu s eSubou k naprosté elitě domácí scény. Nemalý podíl na tom samozřejmě měl manažer Hearthstone sekce Aspi, není tedy divu, že po jeho odchodu se začalo rozpadat také celé Insade Games. Sbohem týmu řekla tahounská trojice Matty, Findan, Valdaboy. Zatímco první jmenovaný se, minimálně na COOL ligu, přesunul pod barvy Team Narcis, zbylá dvojka přestoupila právě pod konkurenční eSubu.

A co jsou Inside Games bez Aspiho a spol.? Podle spousty domácích hráčů mrtvý tým. Ale zdání klame! V iG našli celkem rychle velmi kvalitní náhradu – spolu s akvizicí Jobsada, o které jsme již psali, přichází do Inside Games také dvojice z ECLOT, Heki a martim. Ti sice v ECLOT Gaming dohrají tuto COOL ligu, ihned po ní se ale připojí k iG. Pozici rozpadlého týmu tedy nyní místo iG drží ECLOT. Dokážou i oni doplnit své řady?

Nová sestava Hearthstone sekce týmu Inside Games:

{#Česká Republika} Lukáš "Dodgy" Dočkal
{#Česká Republika} Daniel "PoweR" Strmiska
{#Česká Republika} Jakub "Pardub" Pardubský
{#Česká Republika} Josef "Jobsad" Smutný
{#Slovenská Republika} Martin "martim" Masrna
{#Česká Republika} Jan "Heki" Karel

Štítky: eclot, Inside Games
miluju videohry a hlavně ligu legend