Přejít k hlavnímu obsahu

Majestic Lions hlásí GAME OVER

7. 4. 2018 | 19:21 Counter-Strike 2
Po neúspěchu v první kvalifikaci do COOL ligy se trenérské duo Majestic Lions rozhodlo změnit politiku skládání nové sestavy. Další hledání tak dlouho netrvalo a oficiální pětka je na světě!UPDATE #2: Konec debat, je po všem. Ani tenhle pokus nebyl úspěšný a po 1. COOL lize se Majestic Lions nezdařila ani kvalifikace do Hitpoint Masters #8. Vedení organizace tak po nesplnění cílů a opakovaných změnách ve složení logicky došla trpělivost, CS:GO tým u ML končí.
Výchozí obrázek

Po neúspěchu v první kvalifikaci do COOL ligy se trenérské duo Majestic Lions rozhodlo změnit politiku skládání nové sestavy. Další hledání tak dlouho netrvalo a oficiální pětka je na světě!

UPDATE #2: Konec debat, je po všem. Ani tenhle pokus nebyl úspěšný a po 1. COOL lize se Majestic Lions nezdařila ani kvalifikace do Hitpoint Masters #8. Vedení organizace tak po nesplnění cílů a opakovaných změnách ve složení logicky došla trpělivost, CS:GO tým u ML končí.

UPDATE #1: Jestli někdy byla situace v domácím týmu zapeklitá, tak jsou to právě současní Majestic Lions. Kouči d0dimu se sice podařilo dát dohromady kompletní sestavu, ale po přesunech tam a zpátky se vše zase zbořilo jak domeček z karet. Jedno je však jisté, jméno známé domácí organizace neuvidíme v jarní sezóně 1. COOL ligy. Aktuální situace je tedy oproti původnímu článku taková, že se s týmem po krátkém působení opět rozloučil wEAMO a místo něj si vyzkouší roli in-game leadera dosavadní kouč Jozef 'd0di' Kiss, pro kterého to bude hráčská premiéra na takové úrovni. Druhou změnou je po odchodu neofraga příchod Tomáše 'LEXONNE' Macušky. Tohle složení bude lví smečka testovat a nejbližší týden ukáže, jak bude sestava fungovat a hlavně jak se bude d0di cítit v pozici hráče. Jeho kompletní vyjádření naleznete na FB fanpage.

Obměněná sestava týmu Majestic Lions:

{#Česká Republika} Dominik 'desty' Černý
{#Česká Republika} Jakub 'DKN' Černý
{#Česká Republika} Ivo 'CappY' Nayperk
{#Slovenská Republika} Jozef 'd0di' Kiss
{#Slovenská Republika} Tomáš 'LEXONNE' Macuška

{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť - trenér

Kouč Majestic Lions Jozef 'd0di' Kiss vyzkoušel celou řadu hráčů a pro první kvalifikaci do COOL ligy dal prostor Petru 'uno' Lipowskému, kterému se však nedařilo dle představ. On a analytik Matej 'forji' Kmiť si tak řekli stop. „Je v tom viacero faktorov, ale ten najzákladnejší je, že sme sa s d0dim rozhodli spraviť zostavu z hráčov, ktorí ešte nemaju takmer žiadne skúsenosti z turnajov. Dôvod je jednoduchý, nového hráča, ktorý nemá takmer nič odohrané, skôr zmenime v to, čo chceme a potrebujeme, ako hráčov, ktorí sú na scéne už niekoľko rokov aktívne,“ prohlásil před několika dny forji ve svém vyjádření. Dnešním dnem už je sestava kompletní a uzavřená.

Dres Majestic Lions si po krátké odmlce opět navlékne Peter 'wEAMO' Rauch, v sestavě zůstávají i dva jmenovci z unovy sestavy, Dominik 'desty' Černý a Jakub 'DKN' Černý. Jako čtvrtého do party uvidíme již v dnešní kvalifikaci do 1. COOL ligy Adama 'neofrag' Zouhara, který v závěru loňské sezóny předváděl sympatické výkony v barvách Eclot Gaming. Sestavu uzavírá nejméně proslulé jméno této pětice, Ivo 'CappY' Nayperk si naposledy zastřílel za zahraniční tým WeSports. Nepleťte si jej však s Andrejem Kvasnicou, nositelem stejné přezdívky z Ice Dragons!

Bronzová lví smečka z MČR 2017, zleva: SHOCK, Valencio, luko, desty, wEAMO, d0di

Dnes vás môžeme potešiť správou, že zostava je kompletná! Odskúšali sme niekoľko známejších aj menej známych hráčov a vzhľadom na to, že sme si všetkych hráčov vybrali my sami, očakávame od toho dosť a už v prvých tréningoch sme videli veľmi dobru chémiu,“ uvedl forji v dnešním oficiálním prohlášení a následně doplnil: Už dnes si zahrame kvalifikáciu do COOL ligy, avšak ak by sme sa nekvalifikovali dnes, nič sa nedeje. Máme na to ešte ďalšie dva pokusy a verím tomu, že sa nám to podarí bez väčších problémov.

Nové sestavě přejeme hodně štěstí a závěrem doplníme, že odchodem neofraga a wEAMA se testovaná sestava Eclot Gaming z posledních týdnů (od UNIZA Masters) stává pouze tříčlennou, tak jsme zvědavi, jak se tato organizace popere se změnami a jestli sestavě dá vůbec šanci.

Zdroj: @forjiCS
Štítky: Majestic Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.