Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone Jarní sklizeň: Představení hráčů 1/2

12. 4. 2018 | 18:47 Clash Royale
Vrchol první části kvalifikace na největší domácí akci už je skoro tady. Vodafone Jarní sklizeň započne už v neděli, na co se můžeme těšit? Přečtěte si krátké medailonky každého z účastníků, na úvod vám představíme hráče z první osmičky. 
Výchozí obrázek

Vrchol první části kvalifikace na největší domácí akci už je skoro tady. Vodafone Jarní sklizeň započne už v neděli, na co se můžeme těšit? Přečtěte si krátké medailonky každého z účastníků, na úvod vám představíme hráče z první osmičky.

 

Konečné pořadí kvalifikace na Vodafone Jarní sklizeň - MČR 2018
#Hráč#Hráč#Hráč#Hráč
1.{#Česká Republika} Synek (1368)6.{#Česká Republika} Jess (872)11.{#Slovenská Republika} CHIPY (612)16.{#Česká Republika} Mafy (396)
2.{#Česká Republika} Lotr Sniper (1279)7.{#Česká Republika} bRoCk (796)12.{#Česká Republika} Zverak (586)17.{#Česká Republika} Tondass (390)
3.{#Slovenská Republika} Butimk (1091)8.{#Česká Republika} Paradox (755)13.{#Slovenská Republika} Blek123 (537)18.{#Česká Republika} OlasCZ (376)
4.{#Slovenská Republika} xXUnSeenXx (1022)9.{#Česká Republika} Mára Škvára (700)14.{#Česká Republika} nico cz YTB (482)19.{#Slovenská Republika} bruty (338)
5.{#Slovenská Republika} danoboss (954)10.{#Česká Republika} Demon (621)15.{#Slovenská Republika} N°1 (455)20.{#Česká Republika} Timii (313)

Na Vodafone Jarní sklizeň nejdou žádní amatéři! Šestnáctku nejlepších aktuálního MČR bodování sice nepřivítá, překvapení jarní části Blek123 totiž Sklizeň vynechává, jeho místo tedy zaujme 17. Tondass. Šestnáct účastníků dost možná znáte, určitě se ale najde někdo, o kom jste v životě neslyšeli. Právě pro vás jsme si připravili stručné medailonky každého účastnika – v této části se podíváme na osmičku nejlepších.

Synek

Známé jméno domácí Clash Royale scény, reprezentant Zetko eSport a účastník předchozího  MČR. Jak na Jaře ukázal, Clash Royale mu stále jde a se suverénním náskokem bezmála 100 bodů na druhého Lotr Snipera má místo na Vodafone Jarní sklizni jisté. Jenže, i přes jeho úžasné umístění není hlavním favoritem – rozhodně ale patří k těm, co mají do bojů o postupová místa vážně promluvit.

Lotr Sniper:

Reprezentant relativně nového Giant eSports celé Jaro předvádí perfektní výkony, jak na Nightcupech, tak na samotných finále turnajových sériích. Pro většinu hráčů stále neznámá tvář má na Sklizni unikátní možnost dokázat, že jeho druhé místo z jarní části kvalifikace není pouze náhoda. Jako favorit na postup v obklopení jmen jako danoboss nebo UnSeen sice nevypadá i on by ale měl dokázat minimálně postoupit do play-off.

Butimk:

Další hráč z řad Giant eSports, který na jaře zabodoval. Zisk více jak 1050 MČR bodů ukazuje, že Butimk rozhodně není žádné ořezávatko, jenže bude to stačit na postup? Nejspíše ne, hráči, kteří sice mají menší bodový zisk, vypadají stále silněji.

xXUnSeenXx:

Jedním z takových hráčů je třeba UnSeen. Další z nespočtu reprezentantů Zetka už má za sebou také zkušenosti z MČR a soudě dle jeho formy, kterou zisk 1022 bodů pouze potvrzuje, by si mohl letos připsat další. Místo na MČR by si podle nás mohl zajistit už na Vodafone Jarní sklizni, UnSeen rozhodně patří k hlavním favoritům celého turnaje!

danoboss:

Pátý hráč jarního MČR bodování není nikdo jiný než danoboss. Ten sice nedosáhl na hranici 1000 bodů, jak ale na začátku jarní části stvrdil zlatem na UNIZA Masters, patří k tomu nejlepšímu, co nabízí naše Clash Royale scéna. Spolu s UnSeenem je danoboss rozhodně hlavní favorit na postup z WB.

Jess:

Šestý hráč kvalifikace na Vodafone Jarní sklizeň a hned třetí ze Zetka, to je Jess.  Zajmavé je na něm určitě to, že spolu s dvěma bývalými hráči HS sekce eEriness a kapitánem eSuby, CHIPYm, hraje COOL ligu – překvapivě ale v Hearthstone a ne Clash Royale! Jess ale stále patří k tomu lepšímu na domácí CR scéně, jeho šance na postup? Podobně jako u Synka ani on nepatří k žhavým kandidátům, do bojů o čtyři spoty na MČR ale bezpochyb vážně promluví.

bRoCk:

Další hráč, oblékající dres Zetka. Úřadující mistr České republiky předvádí v poslední době především skvělé výkony na ladderu, co se týká turnajů už to ale taková sláva není. Favoritem na postup podle nás tedy není, ale kdo ví, dost možná tento talentovaný mladík překvapí. 

Paradox:

Paradox je jeden ze dvou reprezentantů dalšího mladého celku Loogle. Přes jaro se dokázal vypracovat z neznámého hráče v jednoho z nejlepších na naší scéně a jeho postup by moc velké překvapení nebyl. 

Celý turnaj budete moci samozřejmě sledovat, v neděli začínáme ve 14:00 a komentáře se pro vás zhostí trojice FiFqo, Mishkin a Danys. Chcete-li se podívat na nejlepší CZ/SK Clash Royale a něco se i přiučit, nalaďte si stream CoolPrima. Dost možná se také jedná o jeden z posledních turnajů této po dlouhé době zábavné a nepředvídatelné mety, což dělá Sklizeň ještě zajímavější.

miluju videohry a hlavně ligu legend