Přejít k hlavnímu obsahu

Nations Cup: Souboj národů je zde!

9. 5. 2018 | 22:53 Clash Royale
Na Hearthstone Global Games si musíme stále ještě počkat, čas do začátku si ale můžeme urychlit sledováním CR obdoby HGG, Clash Royale Nations Cup. Bojovat bude i česká a slovenská reprezentace, takže o co vlastně jde?
Výchozí obrázek

Na Hearthstone Global Games si musíme stále ještě počkat, čas do začátku si ale můžeme urychlit sledováním CR obdoby HGG, Clash Royale Nations Cup. Bojovat bude i česká a slovenská reprezentace, takže o co vlastně jde?

Ani v Clash Royale nechybí souboje národů! Po akci s názvem MGL Worlds nyní přichází CR Nations Cup. V něm si své místo zasloužili i Češi a Slováci, pro tentokrát už ale nejsou spojeni v jeden tým, každá země má svojí vlastní reprezentaci. Jako kapitáni je nastarost dostali eSubák Patrik "CHIPY" Matula a hráčsky sice neznámý, ale pro Zetko velmi důležitý Martin "Welfare" Fryč, jejich manažer.

Sestava české reprezentace:

{#Česká Republika} Martin "Welfare" Fryč (nehrající kapitán)
{#Česká Republika} Jess "Jess" Lenior
{#Česká Republika} Martin "Radves" Veselý
{#Česká Republika} Nikolas "Zverak" Agel
{#Česká Republika} Jan "Elfkam" Doležal
{#Česká Republika} Honza "Synek" Materna
{#Česká Republika} Marek "MáraŠkvára" Kluger
{#Česká Republika} Martin "Lotr Sniper" Jozífek
{#Česká Republika} Tomáš "Holdrin" Laštůvka
{#Česká Republika} Marek "Stančis" Stančák

Sestava slovenské reprezentace:

{#Slovenská Republika} Patrik "CHIPY" Matula (kapitán)
{#Slovenská Republika} Nikolas "YouMadBro" Nemčický
{#Slovenská Republika} David "FlySkiller" Kaputa
{#Slovenská Republika} Kamil "Kuseq" Smorada
{#Slovenská Republika} Samuel "mamarman" Mondel
{#Slovenská Republika} Šimon "Jaffo" Čajka
{#Slovenská Republika} Šimon "rainy.81" Masár
{#Slovenská Republika} Jozef "doodo" Macko
{#Slovenská Republika} Patrik "HulkSK" Srnka

Bohužel, některá známá jména chybí – hrát totiž smějí pouze hráči starší šestnácti let. To naštěstí moc nezasáhlo český výběr, Slováky už to ale celkem oslabilo. Nakonec ale jedna pozitivní zpráva – celý turnaj bude s českým komentářem oficiálně vysílat Mishkin! Zajímá vás bližší info? Můžete se těšit na rozhovory s kapitány obou reprezentací – Welfarem a CHIPYm. A kdy se vlastně bude hrát? Začíná se už 14. května!

I Mishkin přidal na úvod pár slov:

O akci CR Nations Cup se tu moc nemluvilo, což je škoda. O této lize jsem se dozvěděl na Twitteru a po krátké době mlčení jsem o ní začal slyšet stále víc a víc. Díky Welfarovi a CHIPYmu jsem se dozvídal ještě více infa a opěta a právě díky Martinovi jsem se stal oficiálním streamerem pro CZ/SK. Takže ano, zápasy českého i slovenského celku budete moci sledovat u mě na kanále, pochopitelně se mnou jako casterem! Doufám, že přijdete podpořit svoje reprezentanty, naše celky rozhodně vypadají silně, věřím, že to dotáhnou daleko. Pravda, při objektivním pohledu nelze říct, že patříme k naprosté světové špičce, i tak si ale myslím, že šance prostě malé nejsou. Na casting se velmi těším, stejně jako MGL to bude super zkušenost.

Oficiální CZ/SK stream: 

Štítky: nations cup
miluju videohry a hlavně ligu legend