Přejít k hlavnímu obsahu

ECLOT posiluje o tři hráče

13. 5. 2018 | 20:32 Hearthstone
Karetní sekce ECLOT se díky odchodu rovné pětice hráčů propadla z vrcholu na "dno". Tam ale samozřejmě dlouho nepobyla – organizace nyní představuje tři posily. A jde o zvučná jména!
Výchozí obrázek

Karetní sekce ECLOT se díky odchodu rovné pětice hráčů propadla z vrcholu na "dno". Tam ale samozřejmě dlouho nepobyla – organizace nyní představuje tři posily. A jde o zvučná jména!

Po odchodu dvojice hráčů Martim Heki k Inside Games a ukončení herní kariéry Pandapple a Johnypasse v karetní sekci ECLOT opravdu nezbývalo moc hráčů – vlastně zůstali pouze tři. Ani to ale nebyl finální počet karbaníků jejich sestavy – kvůli přípravě na maturitu na HS zanevřel i ItsmeMV a nakonec tedy zůstali pouze Zataro s M1lanem. Ti už opravdu nepůsobili jako plnohodnotná sekce a není tedy divu, že se vedení snažilo ulovit posily – a dnes konečně oznámili, koho se jim k sobě povedlo nalákat.

Z týmu RAMS se k ECLOT stěhuje dvojice Matyáš "Krajda" Krajíček – Tomáš "Pickwick" Vrtěna. Zatímco o prvním jmenovaném jste dost možná neslyšeli, ten druhý se přes jaro dokázal vypracovat v hráče, se kterým se prostě na naší scéně musí počítat. Zajímavé také je, že Krajda je bratrem BlizzconJana a Jobsada – tři bratři v různých, elitních CZ/SK týmech? To se nevidí často!

No, jestli jste u prvních dvou jmen tápali, třetí posilu vážně nebude nutné nikterak dlouze představovat – není jí totiž nikdo jiný, než mistr ČR z roku 2016, Matyáš "Matty" Kalužný. Jak ECLOT změny pomůžou? To uvidíme až za chvíli, v COOL lize je totiž stále reprezentuje stará skvadra. Minimálně Mattyho ale budete moci vidět už na Y-Games!

Pozdrav Pickwicka:
Čauvec, mé jméno je Pickwick. Mám 17 let a Hearthstone hraju dva roky. Můj cíl pro letošní sezónu je kvalifikovat se na MČR. Jsem moc rád za možnost reprezentovat tuto organizaci a doufám, že to bude pro obě strany výhodná spolupráce.
Pár slov od Krajdy:
Ahoj, já jsem Matyáš "Krajda" Krajíček, je mi 14 let a Hearthstone hraji asi dva roky. Tento rok bych se rád dostal na Playoffs. Samozřejmě je mi ctí reprezentovat takto prestižní team, jako je ECLOT! A nakonec bych rád dodal, že jsem bratr BlizzconJana.
A nechybí ani Mattyho řádky na uvítanou:
Čus, já jsem Matty a od teď budu hrát za ECLOT. V brzké době mě čekají Y-games a Dreamhack Summer ve Švédsku, tak doufám, že pro ně hned urvu nějaký úspěch. Díky společnosti LYNX budou také dost pravděpodobně opět streamy, tak se máte na co těšit!

Sestava karetní sekce týmu ECLOT:

{#Česká Republika} Matyáš "Krajda" Krajíček
{#Česká Republika} Tomáš "Pickwick" Vrtěna
{#Česká Republika} Matyáš "Matty" Kalužný
{#Slovenská Republika} Braňo "zataro" Štukovský
{#Česká Republika} Milan "M1lan" Šnajdr

Štítky: eclot
miluju videohry a hlavně ligu legend