Přejít k hlavnímu obsahu

spajKK bude českým kapitánem na Nations Cupu

25. 6. 2018 | 19:40 PUBG: Battlegrounds
Druhý Nations Cup ve hře PlayerUnknown's Battlegrounds se blíží a tentokrát jde o takové mistrovství Evropy, jelikož se budou účastnit pouze země ležící právě na starém kontinentu. 
Výchozí obrázek

Druhý Nations Cup ve hře PlayerUnknown's Battlegrounds se blíží a tentokrát jde o takové mistrovství Evropy, jelikož se budou účastnit pouze země ležící právě na starém kontinentu. 

UPDATE (25.6.): Martin "spajKK" Beneš oznámil na své fanpage, že bude kapitánem české reprezentace na nadcházejícím PUBG Nations Cupu. Turnaje se bude účastnit i Slovenská republika vedená Timotejem "Goes" Truchlým. Teď už nezbývá než držet palce!


 

Celá akce se odehraje 5. až 8. července. V prvních dvou dnech se 32 reprezentací utká o šestnáct míst ve finálové fázi, která proběhne v třetím a čtvrtém dni. Ve kvalifikacích budou země rozděleny do čtyř skupin po 8 týmech. Vylosované skupiny budou oznámeny 3. července. Do 22. června mohou kapitáni výběrů posílat přihlášky do turnaje a účastníky následně vybere pořadatel, tedy Auzom.

Česká reprezentace v prvním Nations Cupu, vloni v prosinci, skončila na konečném třináctém místě, i přesto, že se jí hned v první hře se jí podařilo zvítězit. Jak však turnaj pokračoval, ostatní země nás začaly předhánět a nakonec se Češi propadli až právě na třináctou pozici. Na prvním místě skončilo se 164 body a 30 killy Rakousko. Nejvíce killů (41) získali v turnaji Finové, kteří skončili na celkovém šestém místě. Česká reprezentace na osmi mapách získala 75 bodů a 15 killů.

Jak se k letošnímu Nations Cupu staví loňský kapitán, jsme se zeptali přímo spajKKa:

Já sám jsem absolutně netušil, že se něco takového bude znova konat. Dozvěděl jsem se o Nations Cupu teprve včera, když mi napsal samotný admin, že plno hráčů mě uvádělo v “apply” a ja sám jsem přitom přihlášku ještě neposlal. Kromě toho vím akorát to, že bude nějaká kvalifikace, což je odlišné od minula, že týmy nebudou nasazeny rovnou do finále.

Sestava loňského týmu České republiky:

{#Česká Republika} Martin "spajKK" Beneš
{#Česká Republika} Nikolai "Mazarini" Lazarev
{#Česká Republika} Jiří "oKKo" Trojan
{#Česká Republika} Tomáš "swalkerzje" Marek

Štítky: nations cup