Přejít k hlavnímu obsahu

Co říká kapitán Goes před startem Nations Cupu?

5. 7. 2018 | 10:55 PUBG: Battlegrounds
Další rozhovor na sebe nenechal dlouho čekat. Počíst si můžete i o slovenském nároďáku, vaším průvodcem samozřejmě bude jeho kapitán, Goes. Co o svém týmu prozradil?Na úvod otázka k tomu, co nás čeká nejblíže, první části turnaje. Co od ní očekáváš?
Výchozí obrázek

Další rozhovor na sebe nenechal dlouho čekat. Počíst si můžete i o slovenském nároďáku, vaším průvodcem samozřejmě bude jeho kapitán, Goes. Co o svém týmu prozradil?

Na úvod otázka k tomu, co nás čeká nejblíže, první části turnaje. Co od ní očekáváš?

Snažíme sa zo všetkých síl prísť na to, aký playstyle nám sedí a momentálne sa snažíme trošku zohrať, aby sme nepohoreli pri fightoch, ako tomu bolo pri prvých scrimoch. Včerajšie national scrimy hodnotím zatiaľ ako najlepšie zo všetkých, hrali sme v plnej zostave a ak by sa nám podarilo kvalifikáciu zahrať takto, bol by som spokojný, vo výslednej tabuľke by sme boli prvý, druhý alebo prinajhoršom tretí. Každopádne po príchode na bootcamp, plánujeme ešte pred kvalifikáciou tvrdo trénovať.

To, že jsou Slováci a Češi stále jeden národ, pozorujeme všude, v esportu to platí snad dvojnásob. Spolupracuješ tedy nějak se spajKKem, resp. celým českým nároďákem? 

Nespolupracujeme, ale samozrejme, keď sa stretneme vo fighte, tak ma to trošku mrzí, že potápame jeden druhého, pretože im držím palce a prajem im to hneď po nás.

Příprava doma je jedna věc, ale vy ji teda povýšíte ještě přímo bootcampem?

Áno bootcamp, od 5.7. do 9.7. ideme na LAN Party Hotel, ktorý sa nachádza v CZ pri Zlíne, všetko bude streamované cez RedgieBeardov stream a budeme radi za podporu.

Nyní už ale přejděme k samotné sestavě. Tebe si zvolili jako kapitána, překvapilo tě to, nebo jsi s tím počítal? Jak to hlasováni probíhalo?

Plánovali sme to dopredu, boli sme všetci dohodnutí, kohokoľvek z nás by vybrali, tak pravdepodobne by bola zostava rovnaká, no nejak sme predpokladali, že vyberú mňa, keďže mám najviac skúseností a úspechov, čo sa týka zahraničnej scény.

Nadělili ti tím celkem těžkou povinnost, složit tým, který by co nejlepé reprezentoval tvoji krajinu v souboji s ostatními. Co tě vedlo k tomu, že sis vybral právě tyto hráče?

Na SK moc veľký výber nie je, tým nechcem nikoho uraziť, ale cítim to tak. Dovoľujem si povedať, že poznám veľké množstvo hráčov než ktokoľvek iný u nás a hlavne tých úspešnejších, keďže som správcom najväčšieho CZ/SK PUBG Discordu, ktorý využívame taktiež na tie naše PZ turnaje, tak musím mať nejaký prehľad, kto k nám chodí, no nie?

Nakonec nám prozraď, co je vaše největší motivace?

Tak určite by sme chceli vyhrať s tým, že chceme trošku zviditeľniť Slovensko, nesklamať fanúšikov a ľudí, ktorí nám držia palce a veria nám.

Kompletní sestava Slovenska:

{#Slovenská Republika} Timotej "Goes" Truchlý
{#Slovenská Republika} Stanislav "arSHO" Hrevúš
{#Slovenská Republika} Radko "oyemura" Murárik
{#Slovenská Republika} Filip "RedgieBeardo" Tutko

{#Slovenská Republika} Michaela "Michelle" Karpielová – náhradnice
{#Slovenská Republika} Lukáš "Lucc4s" Čenger – náhradník
{#Slovenská Republika} Marián "Oasiss" Ferencz – náhradník
{#Slovenská Republika} Zsolt "Strenge" Tóth – náhradník
{#Slovenská Republika} Eduard "frotto" Straka – náhradník

Štítky: nations cup
miluju videohry a hlavně ligu legend