Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo vás čeká na Letní sklizni za mikrofonem?

27. 7. 2018 | 08:58 Counter-Strike 2
Co by to bylo za turnaj, kdyby kromě předních týmů nebyli připraven i šestičlenný tým expertů, čítající moderátora, komentátory i analytiky? Všechno máme, tak si k nim pojďme něco říci!
Výchozí obrázek

Co by to bylo za turnaj, kdyby kromě předních týmů nebyli připraven i šestičlenný tým expertů, čítající moderátora, komentátory i analytiky? Všechno máme, tak si k nim pojďme něco říci!

Poslední týdny zaujal pozici moderátora CS:GO eventů Pavel 'Mozilla' Klaban a i tentokrát vás bude tento tradiční LoL komentátor provádět celým turnajem. Za mikrofonem se bude střídat oblíbené trio Ivan 'Dev1' Lazarov, Damien 'DeeThane' Dante a Marek 'shadye' Hovanec, kterého si výjimečně užijete i mimo roli observera. Analytické studio pak kromě Mozilly utvoří klasická brněnská součást Roman 'blade' Pilný, vedle kterého si premiéru střihne Vojtěch 'Wango' Pres.

Naše milované komentátory jsme krátce vyzpovídali na téma, jaký průběh Letní sklizně očekávají, koho tipují na postup a jak se vůbec na celou tuhle sobotu plnou zábavy těší:

Myslím si, že stejně jako minule je o co bojovat, přeci jen, MČR je u nás největší herní akce roku a myslím si, že zajistit si ji právě touto cestou je pro týmy víc než lákavé. Budou muset obětovat celou sobotu, dřinu, nervy, ale jednomu týmu se poštěstí a vybojuje si slot stejně jako Gravity v Jarní sklizni. Osobně favorizuji Trust.Universe a Dark Tigers, myslím, že podle seedu jsou toto favorité na finále, ale vše můžou ještě zamíchat týmy jako Pyctophobia nebo VENI VIDI VICI.

– blade

„Na české scéně jsme mohli vidět opět plno změn, takže se to klasicky těžko odhaduje. Odstoupily nám týmy jako eXtatus, eSuba či Brute, tak nám tato Sklizeň přinese pravděpodobně poměrně nevyzpytatelnou podívanou. Vzhledem k tomu, že se zatím dobře bodově drží Pyctophobia, tak by mohla být favoritem, ale já dávám sázku na černého koně Dark Tigers, který by zde mohl opět zabojovat!“

– shadye

MČR je jedna z největších a nejprestižnějších akcích, která u nás je, tudíž věřím tomu, že týmy dají naprosté maximum ze sebe, aby se na Sklizni předvedli. Favorita bych si asi říct nedovolil, určitě jsou silnější celky a slabší celky, ale na druhou stranu, je to CZ/SK, takže stát se může cokoliv. Čemu doufám a věřím je, že uvidíme kvalitní CS:GO a užijeme si dobrou diváckou sobotu.

– DeeThane

Následující Sklizeň bude nesmírně zajímavá. Nejen, že jde o mou premiéru v rámci kvalifikací na MČR, ale taktéž tu je spoustu týmů, které nemají kompletní line-up, respektive se z části změnil, což se může projevit. Proto bych z tohoto ohledu nejvíce věřil Universe, kteří hrají spolu poměrně dlouho. Každopádně bych v této taktéž neopomíjel Veni Vidi Vici a Dark Tigers, kteří budou spolu s UNI patřit k největším favoritům. Avšak věřím, že i přes spoustu omluvenek od dalších předních týmů uvidíme kvalitní zápasy, ve kterých snad překvapí týmy, od kterých se to až tak nečeká!

– Wango

Koho vidíte na postup vy? Pokud stále nemáte svého favorita, na pátek máme připravené preview!

Štítky: MČR, sklizeň
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.