Přejít k hlavnímu obsahu

Staň se dobrovolníkem na MČR 2018

15. 9. 2018 | 22:17 Všechny hry
Chtěli byste se stát součástí největší herní akce pro hráče počítačových a mobilních her, která se letos uskuteční 9. až 11. listopadu? Nyní máte svou šanci.
Staň se dobrovolníkem na MČR 2018
Staň se dobrovolníkem na MČR 2018

Týdny a měsíce letí a vrchol letošní sezóny profesionálního a poloprofesionálního hraní počítačových a mobilních her v České republice se neúprosně blíží. Chtěli byste se stát součástí tohoto kolosu, který se letos uskuteční 9. až 11. listopadu? Tak to čtěte následující řádky.

Místem konání bude stejně jako loni Brněnské výstaviště a jeho pavilon B. PLAYzone crew se každoročně rozrůstá o nové tváře, ale šikovných rukou u akce takové velikosti není nikdy dost. Akci podobného typu navíc netvoří pouze samotné hrací dny, ale i pracná poctivá příprava. Proto bychom rádi dali šanci každému nadšenci a i pro letošní ročník rozšířili náš realizační tým pro vrcholnou esportovou akci roku, MČR v počítačových hrách a Vodafone MČR v mobilních hrách.

Samotná akce se koná od pátku 9. 11. 2018 9:00 do neděle 11. 11. 2018 20:00 a naše přípravy startují přesně týden před začátkem jejího konání. Pokud bys měl zájem přiložit ruku k dílu a podílet se na letošních Mistrovstvích, stačí jen vyplnit dotazník níže, pomocníky všeho druhu hledáme od středy a dalších dní až do neděle. Nutno dodat, že vyplnění dotazníku je závazné!

PLAYzone crew na MČR 2017

Štítky: MČR 2018
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.