Přejít k hlavnímu obsahu

Frozen a spol. míří do Majestic Lions!

29. 8. 2018 | 16:06 Counter-Strike 2
Tým warmup po svém odchodu z eXtatus konečně našel nový domov! Tím se stává česká organizace Majestic Lions, pod kterou hráči budou hrát na nadcházejících turnajích.Bývalý tým organizace eXtatus nezažíval v posledních týdnech zrovna světlé časy. Po odchodu z organizace eXtatus přišla změna v sestavě, ze které odešel MonttY a ZEDKO, naopak do týmu přišli fredi a The eLiVe. Sestava však čelila většímu problému – potřeboval najít novou organizaci.
Výchozí obrázek

Tým warmup po svém odchodu z eXtatus konečně našel nový domov! Tím se stává česká organizace Majestic Lions, pod kterou hráči budou hrát na nadcházejících turnajích.

Bývalý tým organizace eXtatus nezažíval v posledních týdnech zrovna světlé časy. Po odchodu z organizace eXtatus přišla změna v sestavě, ze které odešel MonttY a ZEDKO, naopak do týmu přišli fredi a The eLiVe. Sestava však čelila většímu problému – potřeboval najít novou organizaci.

Jádro nového celku ML vybojovalo loni na MČR zlato, letos však budou muset hráči o MČR teprve zabojovat 

Dnes už však warmup hledání organizace trápit nemusí, protože našli nový domov v Majestic Lions. Organizace, která má jeden titul z MČR ve hře Hearthstone, patří mezi zavedené organizace na CZ/SK scéně. Spojení s nejúspěšnějším českým týmem posledních let se tak může ukázat jako dobrou volbou pro obě strany.

Majestic Lions se poprvé ukážou s novou sestavou již za necelý týden, kdy se tato pětice představí na dánském turnaji Cross Border Esport, a kde Lvi rozhodně nebudou jenom do počtu. Právě naopak, budou chtít obhájit loňský titul, který hráči získali ve staré sestavě. Pro tým to tedy bude ta pravá zkouška ohněm.

Je však otázkou, zda se Majestic Lions vůbec představí také na listopadovém MČR v počítačových hrách. Jak totiž prozradil coach celku KETUBOR, organizace eXtatus si rozhodla ponechat slot na MČR, který bývalý tým v jejich řadách vybojoval. Lvi tak budou muset o nejdůležitější turnaj roku na CZ/SK scéně bojovat od nuly, což s blížícím se koncem sezony nebude pro hráče vůbec jednoduché.

Tým po odchodu z eXtatus a změnách v sestavě zažívá velký restart, který symbolizuje právě přestup pod Majestic Lions. Hráči začínají v nové sestavě téměř od nuly a čeká je strastiplná cesta, která může vést až tam, kde to hráči v eXtatus zabalili – na vrchol.

CS:GO sekce Majestic Lions se bude objevovat v této sestavě:

{#Česká Republika} Patrik "DEV7L" Stuchlík
{#Slovenská Republika} Richard "queztone" Strnátko
{#Slovenská Republika} David "frozen" Čerňanský
{#Slovenská Republika} Erik "The eLiVe" Sith
{#Česká Republika} Karel "fredi" Královec

{#Slovenská Republika} Michal "KETUBOR" Csontoš – trenér

Štítky: Majestic Lions
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.