Přejít k hlavnímu obsahu

garzeN vyrazí s Majestic Lions na CBE 2018

31. 8. 2018 | 01:50 Counter-Strike 2
U premiérové účasti nové sestavy Frozena a spol. na offline akci se objevila první skulina. Kvůli důležitějším povinnostem s týmem neodcestuje do Dánska jeden z dvojice nových hráčů.
Výchozí obrázek

U premiérové účasti nové sestavy Frozena a spol. na offline akci se objevila první skulina. Kvůli důležitějším povinnostem s týmem neodcestuje do Dánska jeden z dvojice nových hráčů.

Přestup bývalé full-time sestavy eXtatus pod křídla Majestic Lions by se dal spolu se dvěma novými posilami označit za největší přestup léta na domácí scéně. Namísto Jindřicha 'ZEDKO' Chyby mířícího do eSuby a Martina 'MonttY' Meliška, aktuálně bez angažmá, přišel do týmu Karel 'fredi' Královec a Erik 'The eLiVe' Sith. Offline premiéra kompletní sestavy měla proběhnout za týden na dánském turnaji Cross Border Esport, to ale kvůli absenci jednoho z hráčů nakonec padá.

garzeN si k Majestic Lions odskočí z VENI VIDI VICI

Druhé jmenované posile totiž termín konání akce koliduje s přípravou na důležitější životní povinnost, kterou by dle našich informací měl být zářijový termín maturitní zkoušky. Tento důvod absence slovenského střelce se dá samozřejmě chápat, pro domácí fanoušky je to však smutná zpráva a na velkou premiéru kompletního složení Majestic Lions si ještě budeme muset počkat.

Leckoho by napadlo, že se náhradníkem stane sám trenér Michal 'KETUBOR' Csontoš, ML však do Dánska vyrazí s úplně novou tváří. Řeč je o svěřenci VENI VIDI VICI Dávidu 'garzeN' Hrušovském, pro něhož půjde o velkou premiéru na turnaji mimo naše končiny. Slovenský střelec se dlouhodobě prezentuje kvalitní hrou, jeho stálému týmu se poslední měsíce velice daří a pro něj bude účast na eventu podobného kalibru příjemnou odměnou za výkony poslední doby.

Sestava Majestic Lions pro Cross Border Esport:

{#Česká Republika} Patrik 'DEV7L' Stuchlík
{#Slovenská Republika} Richard 'queztone' Strnátko
{#Slovenská Republika} David 'frozen' Čerňanský
{#Česká Republika} Karel 'fredi' Královec
{#Slovenská Republika} Dávid 'garzeN' Hrušovský

{#Slovenská Republika} Michal 'KETUBOR' Csontoš – trenér

Zdroj: @garzencs
Štítky: Majestic Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.