Přejít k hlavnímu obsahu

Semtex se stává generálním partnerem MČR

3. 10. 2018 | 18:28 Všechny hry
Jen trochu přes měsíc zbývá do začátku největší domácí esport akce roku, Mistrovství ČR. A my jsme rádi, že vám můžeme představit dalšího generálního partnera, jež nám pomůže se postarat o to, aby to letos bylo ještě lepší než minule.
Semtex
Semtex

Partnerem se nestává nikdo jiný, než výrobce populárních energy drinků Semtex. Podpora esportu pro ně není nic nového a je to vlastně logické, vždyť energetické nápoje hráči pijí rádi, ať už kvůli jejich chuti, či pořádnému efektu nakopnutí. A díky spolupráci se Semtexem se mimo jiné můžou všichni gameři, co na MČR přijedou jako účastníci, trenéři a diváci, v Brně těšit na pravidelný přísun tohoto nápoje, únava při fandění a hraní tedy v úvahu opravdu nepřipadá. Semtex zkrátka na MČR přinese vlnu nové energie a věříme, že i díky nim to bude pořádná bomba, taková, jaká k Semtexu patří! Příchutě, na které se na Mistrovství můžete těšit, najdete zde.

Semtex

K navázání partnerství s MČR se vyjádřil i Aleš Hladil, brand manager značky Semtex. 

„Každý hráč asi zažije chvíle, kdy potřebuje nakopnout. Uspět v konkurenci dravých hráčů nebo ustát celou noc bez spánku – to může být nabíjející a vyčerpávající zároveň. Jsme proto rádi, že to letos můžeme se všemi hráči odpálit naplno a společně zažít atmosféru letošního mistrovství. Doufáme, že nové příchutě jako Coffee&Lime nebo klasika v podobě Semtexu Original či Forte budou tím pravým zpestřením hráčských dní.“
Štítky: Semtex, MČR 2018
miluju videohry a hlavně ligu legend