Přejít k hlavnímu obsahu

Frag eXecutors mění hned dva hráče

13. 10. 2009 | 01:13 Counter Strike 1.6
foto: HLTV.orgPolský celek Frag eXecutors mění své složení, když jejich řady posiluje dvojice Bogdan "izzy" Wójcik a Tomek "SheeN" Kacprzak.
Výchozí obrázek
dOk
foto: HLTV.org

Polský celek Frag eXecutors mění své složení, když jejich řady posiluje dvojice Bogdan "izzy" Wójcik a Tomek "SheeN" Kacprzak.

O dominanci Vitriolic na polské scéně nemusíme vést dlouhé diskuze. Pro tamější top tým Frag eXecutors však nebyly poslední turnaje příliš úspěšné. Celek se nespokojil se svým postavením na domací scéně, když byl zastíněn konkurenty z DELTA a D-Link PGS, proto neváhá a mění hned dvojici svých hřáčů.

Jakub "tjb" Barczyk ze studijních důvodů neměl příliš moc času na hraní, proto se stal prvním odpadlíkem. Jeho kroky následkuje Filip "pionas" Pionka, známý ze svého působení v MeetYourMakers, který se připojil k Frag eXecutors v únoru tohoto roku.

První posilou je Bogdan "izzy" Wójcik, který působil v Fx dlouhá léta. Druhým příchozím je Tomek "SheeN" Kacprzak, jehož jméno bylo spojováno s týmem UNITED. Vidět jsme ho však také mohli v barvách polské reprezentace ve finále ENC 2007.

Tým v novém složení se představí mezinárovní scéně v čerstvě odstartované sezoně Extreme Masters, kde se v prvním utkání střetnou se švédskými fnatic.

Sestava Frag eXecutors

{#Polsko} Artur "dOK" Kaleta
{#Polsko} Piotr "pitek" Radomski
{#Polsko} Artur "BEn" Ostrach
{#Polsko} Bogdan "izzy" Wójcik
{#Polsko} Tomek "SheeN" Kacprzak