Přejít k hlavnímu obsahu

WGT 2009 - Grand Finále

8. 11. 2009 | 10:56 Counter Strike 1.6
A máme tu závěrečnou část turnaje. Do Grand Finále se po menších problémech dostal favorit turnaje, tým eSuba. Svého soupeře bude znát už zítra okolo jedenácté, kdy se odehraje finále LB.
Výchozí obrázek

A máme tu závěrečnou část turnaje. Do Grand Finále se po menších problémech dostal favorit turnaje, tým eSuba. Svého soupeře bude znát už zítra okolo jedenácté, kdy se odehraje finále LB.


Připomeňme si cestu eSuby, která začala ve skupině. Hned v prvním zápase narazila na klan SnoopY, který ovšem eSubě na de_dust2 moc nekonkuroval. Po jednoznačné výhře 16-6 čekalo na kluky větší sousto, tým NecroRaisers.dfs. Mapa de_tuscan je velice zrádná a pro eSubu to platilo dvojnásob. Někdo si při vsázení jistě vylámal na favoritovi zuby, neboť eSuba lehce podlehla slovenskému výběru 7-16. Poslední zápas ve skupině a nedávní vítězové české WCG kvalifikace, tým nEophyte. Čekala se velká bitva mezi těmito rivaly, ale "oranžový tým" se zmohl jen na devět bodů. Esuba vyhrála 16-9 a postupovala ze skupiny na prvním místě.

To NecroRaisers si ve skupině počínali také skvěle. Remíza s nEophyte a výhra nad eSubou je katapultovala na první místo ve skupině. Čekalo se tak, že proti SnoopY nezaváhají a jednoznačně vyhrají. Ovšem hráči kolem Vojtěcha "cRL" Švana zabrali a ukázali že na LANu nejsou jen do počtu. Po remíze 15-15 si hráči podali ruce a NR.dfs postoupili z druhého místa ve skupině.

Suicide si ve své skupině počínali skvěle i přesto, že s nimi přijel jiný hráč, se kterým toho neměli moc natrénováno. V prvním zápase suicide vyzvali hráče TORTUGY a jen těsně prohráli 16-14. V dalším zápase narazili na "starochy" z česko-slovenského mixu FU.Sky, kterým dovolili uhrát jen osm bodů. A v posledním zápase vrátili porážku z nedávného PGS LAN finále týmu wrAth, které porazili o pět bodů, tedy 16-11.

Pavoukem jako jediní prošli bez prohry "eSubáci", kteří ve finále WB porazili NR.dfs. Ti však po celý zápas měli docela smůlu, neboť nějaké to héčko dopadené mezi své spoluhráče by jste určitě na demu našli.

Naproti tomu suicide svou pouť horním pavoukem utnuli už v prvním kole, když prohráli s nEophyte. V dolním pavouku pak vyřadili postupně FU.Sky, TORTUGU a nakonec vrátili porážku týmu nEophyte.

Zítra se od 10:30 můžete těšit na finále LB, které se bude hrát pouze na jednu mapu a to de_dust2. Na našich stránkách už můžete vsázet na vítěze. Po tomto zápase se okolo polední hodiny připraví velké Grand Finále, ve kterém se utká vítěz dolního pavouka s eSubou. Podotknu, že vítěz dolního pavouka musí vyhrát dvě mapy.

Finále LB

NecroRasers - suicide
1.75-1-1.75
h4, skreqo, nim, Gr3g1, chEES X kapo, benq1, uno, X-RaY, baf0

Grandfinále

eSuba - NecroRaisers
1.05-1-2.95
oskar!, jckl, jRi, gns, StaN X h4, skreqo, nim, Gr3g1, chEEs

Takže zítra, v 10:15 zde na webu! CYA