Přejít k hlavnímu obsahu

Světový pohár 2010 - Skupiny

31. 12. 2009 | 12:26 Světový pohár 2010 - Skupiny
Dlouho očekávaný nový ročník QuakeLive NationsCupu právě odstartoval pod barvami admin teamu serveru Czech Quake. Ondřej "Legie" Konečný a Pavel "eJo" Cihlář si sestavili nabušený team adminů, kteří budou dohlížet na jednotlivé zápasy.
Výchozí obrázek

Dlouho očekávaný nový ročník QuakeLive NationsCupu právě odstartoval pod barvami admin teamu serveru Czech Quake. {#Česká Republika} Ondřej "Legie" Konečný a {#Česká Republika} Pavel "eJo" Cihlář si sestavili nabušený team adminů, kteří budou dohlížet na jednotlivé zápasy.

V čele admin teamu je {#Slovenská Republika} Lubomír "SyXz" Tesarovic, {#Francie} Maxime "xou" Roucel a dvojice polských adminů: {#Polsko} Pawel "mov9k" Chodan a {#Polsko} Greg "Thrawn" Mikusek.

Zákadní skupiny turnaje byli již rozlosovány a my se tak můžeme podívat, koho budou mít naši zástupci v první fázi Světového Poháru ve hře Quake Live.

Česká republika - Pavel 'eJo' Cihlář, Petr 'Angry' Jarolím, Tomáš 'Dloob' Pěšina, Ondřej 'Legie' Konečný, Kryštof 'Krysa' Černý, Jan 'Smasher' Tlaskal, Jan 'SpyD3R' Vaníček, Lukáš 'Zagro' Zachoval, Lukáš 'Fragma' Chrt

- Základní skupina D - Itálie, Polsko, Maďarsko, Španělsko, Bosna a Hercegovina

Slovensko - Ján 'JoCKo' Balaďa, Lubomir 'adore' Martinka, Peter 'duFo' Krkos, Ivan 'Milamber' Farkaš, Milan 'Mino' Branický, Lenka 'mufin' Cisarova, Vaclav 'VaSHo' Moucha, Martin 'wision' Čižek

- Základní skupina A - Švédsko, Holandsko, Ukrajina, Finsko, Portugalsko

Jak se na podobou akci sluší, bude celá soutěž bedlivě sledována přes živý strem, který můžete naladit na Holysh1t.tv a Level Up TV. Aby jste nemuseli celou dobu číst, mám pro Vás připravené malé překvapení.

Dáme si pověstný "Cimrmanův krok bokem" a podíváme se na dílko, které světlo světa zpatřilo na Štědrý den, 2009 a autorem tohoto filmu je {#Česká Republika} Lubomír "Silu" Šilhána ústřední osobou celého dílka je {#Ruská federace} Fan "Jibo" Zhibo, jeden z nejlepších hráčů Ruska. Have Fun.

Pokud, by Vás zajímalo, jaké kvality si jednotlivé teamy přináší, doporučuji Vám prostudovat tento článek, který reflektuje hlavní osobnosti jednotlivých teamů, které se v turnaji představí. Kompletním rozpisem bych si nedovolil Vás obtěžovat.

Závěrem doplním informační stránky, které jsou pro potřeby Quake Live Nations Cupu k dispozici na oficiálních stránkách. Důležitým informačín kanálem je #QuakeQuickCup.