Přejít k hlavnímu obsahu

GET - Ježíšek či Santa Klaus? A co na to Mrazík?

31. 12. 2009 | 14:51 Všechny hry
Toto je tisková zpráva sdružení GET a je vydána nezávisle na společnosti PLAYzone s.r.o., která nezodpovídá za její obsah a není jejím autorem.
Výchozí obrázek

Toto je tisková zpráva sdružení GET a je vydána nezávisle na společnosti PLAYzone s.r.o., která nezodpovídá za její obsah a není jejím autorem.

The Group of Elite Teams ( GET ) dostává svou první - lehce úsměvnou - zatěžkávací zkoušku. Klan eSuba, jmenovitě Ladislav „Nodlle_____“ Dyntár se nechal slyšet, že jeho team nemůže nadále setrvat v nedávno založeném uskupení. Kromě pochybnostech o smyslu organizace byla přidána následující odůvodnění:

A) Neinformovanost členů uskupení o představení organizace GET veřejnosti
B) Agresivní politikla NecroRaisers vůči teamu eSuba ve věci pochybení hráče CoD4 sekce

Ad A) Se všemy účastníky a zakládajícími členy byla vedena telefonické domluva, která stejně jako Vás hráče, informovala managery teamů o možnostech propagace herní komunity a hlavní náplni organizace GET. Následně byla vydána informační novinka, které tyto body pojmenovala a o záměrech uskupení informovala naší komunitu. V novince nebyly stanoveny žádné kroky a nástroje, které by omezovali, poškozovali či zvýhodňovali některé ze subjektů. Veškeré organizační záležitosti byli na programu při prvním schromáždění GET.

Ad B) Podvádění při hře je vždy problém a mělo by se v maximální možné míře zamezit podobným přestupkům. Natož ve vrcholové úrovni. Následné zkoumání přispělo k prokázání neviny hráče a Jakubovi nezbývá než si příště dávat větší pozor.

Management GET:

Pavel „Pat“ Kymla, Marek „Mat“ Mikšík,
Otakar „Otík“ Daněk a Marian „RMN“ Rus

Odchod eSuby:

Rozhodnuní managementu teamu eSuba nezmění nic na nastolených trendech propagace České herní komunity, které si GET ustanovila jako své základní cíle.

První čtvrtletí roku 2010:

- Pětistránková informační novinka v časopise SCORE. Tématem bude herní scéna v České Republice, na Slovensku a v Evropě. Z logiky věci vyplývá, že ani eSuba a další tuzemské teamy, informační weby, televize a komunitní buletiny v tomto případě nepříjdou zkrátka.Tuto novinku budou konzultovat zástupci GET a GEM.

- Snaha o založení The Group of Elite Media, předních portálů a mediálně aktivních organizací

- Jednání s Českou Televizí jsou v plném proudu. Možnosti a infomace, které se týkají naší herní komunity budou uveřejněny v první polovině měsíce ledna.

Rádi bychom tímto jednou a provždy vyřešili malichernosti a manýry teamů a oznámili Vám, že se GET bude snažit ( do posledních dvou mužů ) aby to v naší kotlině stálo za to a pocity nutnosti velkých gest, vztahovačnost a nabubřelost na tom nic nemůže změnit.

Přejeme Vám úspěšné vkročení do nového roku, který přinese změny a příležitosti, které naše komunita nutně potřebuje. Doufejme, že budeme schopni tyto šance využít maximálně efektivním a přínosným způsobem, který scéně dodá tolik potřebný impulz.

GET Ready!

Štítky: GET