Přejít k hlavnímu obsahu

Nová myška pro WoWko? Od SteelSeries

15. 10. 2010 | 14:44 Všechny hry
Přední výrobce herního vybavení, společnost SteelSeries, vstupuje na trh se zbrusu novým produktem, který je určen pro hráče hry World of Warcraft.SteelSeries World of Warcraft: Catalysm MMO Gaming Mouse byla speciálně vyvinuta ve spolupráci se společností Blizzard Entertainment. Myš se honosí unikátním vzhledem, který evokuje brnění Deathwing the Destroyer.
Výchozí obrázek

Přední výrobce herního vybavení, společnost SteelSeries, vstupuje na trh se zbrusu novým produktem, který je určen pro hráče hry World of Warcraft.

SteelSeries World of Warcraft: Catalysm MMO Gaming Mouse byla speciálně vyvinuta ve spolupráci se společností Blizzard Entertainment. Myš se honosí unikátním vzhledem, který evokuje brnění Deathwing the Destroyer.

"Od vydání původní World of Warcraft MMO Gaming Mouse v roce 2008 jsme sbírali reakce od našich zákazníků a pečlivě pracovali na nové, ještě lepší verzi," vysvětluje Bruce Hawver, ředitel společnosti SteelSeries.

SteelSeries Catalysm

Nová myška nabízí hned 14 programovatelných tlačítek a skvělou ergonomii. Tlačitka jsou polohvě nastavitelná, takže myš bude vyhovovat naprosto každému. Zajímavostí určitě je, že myš samotná dokáže svítit i blikat a to až v 16 milionech odstinů barev.

SteelSeries Catalysm Gaming Mouse bude poprvé představena na nadcházejícím BlizzConu na sklonku října. Na pultech obchodů se objeví po Mikuláši.

Štítky: SteelSeries