Přejít k hlavnímu obsahu

První DH kvalifikaci vyhrávají Lions

17. 10. 2010 | 13:02 Counter Strike 1.6
Už dnes večer se odehraje první online kvalifikace do hlavního turnaje DreamHack Winter 2010.17. 10. 12:57 - První online DreamHack kvalifikace je za námi a její vítězi se stali švédští Lions. Ti ve finále porazili tým limbokungen 16-13 a 16-1 a zajistili si tak spot v hlavním turnaji, který se hraje na konci listopadu.Organizátoři připravili pro šestnáct předních severských týmů online kvalifikaci, díky které se vítěz dostane do hlavního turnaje listopadového DreamHack Winter.
Výchozí obrázek

Už dnes večer se odehraje první online kvalifikace do hlavního turnaje DreamHack Winter 2010.

17. 10. 12:57 - První online DreamHack kvalifikace je za námi a její vítězi se stali švédští Lions. Ti ve finále porazili tým limbokungen 16-13 a 16-1 a zajistili si tak spot v hlavním turnaji, který se hraje na konci listopadu.

Organizátoři připravili pro šestnáct předních severských týmů online kvalifikaci, díky které se vítěz dostane do hlavního turnaje listopadového DreamHack Winter.

Týmy budou hrát stylem single elimination a BO1. Finále turnaje se pak bude hrát na dvě vítězné mapy, přičemž první kolo turnaje je stanoveno na 19:00.

{#Švédsko} Playzone{#Švédsko} Lions{#Švédsko} RAGE{#Švédsko} Begrip
{#Švédsko} CMAX{#Švédsko} ICSU{#Švédsko} Gamingplace{#Švédsko} Crystal
{#Švédsko} TS-Gaming{#Švédsko} Neverborn{#Švédsko} Nöffmode{#Švédsko} GAMEFORCE
{#Švédsko} limbokungen{#Švédsko} ol'dirty{#Švédsko} A2G{#Norsko} alchemists

DreamHack Winter se koná ve dnech 25. - 28. listopadu a hlavním tahákem bude CS 1.6 turnaj, kam dorazí přední severské týmy se švédskými fnatic v čele.

Zdroj: HLTV