Přejít k hlavnímu obsahu

Rusko drtí Česko

18. 10. 2010 | 23:10
Včera se odehrál další zápas ze skupiny A v Bad Company 2 Country Championshipu - Rusko vs Česko. Utkání dopadlo, tak jak většina zasvěcených čekala a to vítězstvím Rusů 385:0. Ano, toto vskutku není výsledek vyrovnaného zápasu. Ačkoli druhé kolo na mapě Panama Canal skončilo 9:0.Ale vezmeme to od začátku. Ruský tým, složený celý z klanu Empire, aspiruje na nejvyšší příčky v Country Championshipu, a tak se ani neočekávalo nějaké zázračné vítězství. To ovšem neznamená, že jsme do zápasu nenastupovali s důvěrou v náš skill a chutí podrtit protihráče.
Výchozí obrázek

Včera se odehrál další zápas ze skupiny A v Bad Company 2 Country Championshipu - Rusko vs Česko. Utkání dopadlo, tak jak většina zasvěcených čekala a to vítězstvím Rusů 385:0. Ano, toto vskutku není výsledek vyrovnaného zápasu. Ačkoli druhé kolo na mapě Panama Canal skončilo 9:0.

Ale vezmeme to od začátku. Ruský tým, složený celý z klanu Empire, aspiruje na nejvyšší příčky v Country Championshipu, a tak se ani neočekávalo nějaké zázračné vítězství. To ovšem neznamená, že jsme do zápasu nenastupovali s důvěrou v náš skill a chutí podrtit protihráče.

První kolo začalo krátce po čtvrt na devět na mapě Panama Canal v sestavě BasteXz, N0B0DY, Sordson, Uber, mAgNi_fY.88, spirit. Všichni kdo hrají BC2 na soutěžní úrovni vědí, že hra na Panamě může být nekonečně dlouhá a to predevším díky nedomyšlenému game designu, kdy při počtu 4 vlajek, potřebě držet věšinu a zároveň bez časového omezení a možnosti fullcapu, může nastat patová situace, kdy každá strana drží 2 vlajky a čeká až nepřitel zaútočí. Což teoreticky znamená nekonečnou hru. Viva la EA/DICE. A i to by se nejspíš stalo včera, kdyby jsme se nepokoušeli vzít třetí vlajku a tím sami sobě neubírali velké množství tiketů. I přesto hra na Panamě trvala hodinu a půl!

V druhém kole se nám povedlo, díky neustálému probíhání do zad, nejrůznějším únikům a dobře zakempené technice, Rusy rozhýbat a nakonec prohrát jen o 9 tiketů oproti 100 v předešlém kole, což lze určitě označit za úspěch. A i to v nás, ve mně určitrozě, vzbudilu důvěru, že i na Laguně Altě můžeme uhrát slušný výsledek.

Omyl, ruský tým ukázal, že skutečně umí a i díky pár až neuvěřitelně zázračným fragům nás drželi na jedné vlajce. Na chvíli jsme dokázali držet i 2 vlajky ze tří, ale to nestačilo na to, abychom Rusům ubrali více tiketů než oni nám. Laguna Alta - 276:0 (z 400:0 možných) pro Team Russia.

Troufnu si říct, že nejtěžší zápas ve skupinách je za námi. Další 6v6 nás čeká až 7.11. a to proti Finům, které podle dosavadních informací máme šanci porazit. Do té doby se rojede kolotoč 5v5 infantry only utkání, o kterém Vás budu nadále informovat. Stay tuned!

Miloš "spirit" Königsmark - Kapitán české reprezentace ve hře Battlefield Bad Company 2