Přejít k hlavnímu obsahu

DSRack LAN: Skupiny začínají v 10:00

20. 10. 2010 | 01:38 Counter Strike 1.6
Jedna z největších dánských LAN akcí letošního roku, DSRack #3, je v plném proudu a po Call of Duty 4 turnaji přichází na řadu hráči Counter Strike 1.6. Podaří se některému ze "slabších" týmů porazit jednoho ze dvou favoritů?O kom vlastně mluvíme? Přeci o švédských fnatic a domácích Mortal Team Work. Stříbrní medailisté z posledního World Cyber Games mají šanci opět prokázat, že jsou nadále nejlepším dánským celkem a prohra ve finále WCG kvalifikace bylo jen malé zaváhání.
Výchozí obrázek

Jedna z největších dánských LAN akcí letošního roku, DSRack #3, je v plném proudu a po Call of Duty 4 turnaji přichází na řadu hráči Counter Strike 1.6. Podaří se některému ze "slabších" týmů porazit jednoho ze dvou favoritů?

O kom vlastně mluvíme? Přeci o švédských fnatic a domácích Mortal Team Work. Stříbrní medailisté z posledního World Cyber Games mají šanci opět prokázat, že jsou nadále nejlepším dánským celkem a prohra ve finále WCG kvalifikace bylo jen malé zaváhání.

Jejich největší konkurenti a největší favorité na vítězství, hráči fnatic, naproti tomu mohou hrát v klidu. Na turnaji je jen pár týmů, kteří by mohli nadrceným Švédům konkurovat. Jak to ale vše dopadne, uvidíme už zítra.

Skupiny DSRack #3

Skupina ASkupina B
{#Švédsko} fnatic{#Dánsko} mTw
{#Norsko} .no{#Finsko} Power Gaming
{#Dánsko} XayaGaming{#Dánsko} DSRack
{#Dánsko} PULSIVE{#Švédsko} Crystal Gaming
Skupina CSkupina D
{#Švédsko} Lions{#Švédsko} RAGE-Gaming
{#Dánsko} Full Gaming{#Švédsko} Playzone.se
{#Švédsko} Gamingplace.se{#Dánsko} Full Gaming - eXelon
{#Dánsko} 734MCL4N57RLJD5{#Dánsko} STYLER$.UNiTED

Základní skupiny odstartují už v 10:00 a všechny zápasy se budou hrát na dvě vítězné mapy. Zápasy švédských RAGE-Gaming jsou ovšem posunuty, neboť tým dorazí do Kodaně až ve tři hodiny odpoledne. Proto se jejich zápas proti Playzone.se odehraje pouze na jedné mapě.

Po celý den vás budeme zásobovat nejnovějšími zprávami, sledujte proto náš web, kde se o třetím vydání DSRack LAN dozvíte nejvíce.

Zdroj: HLTV
Štítky: DSRack LAN