Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo se v hlasování stal streamerem roku a kdo vyhrál herní počítač s Windows 10 designem?

28. 11. 2018 | 22:19 Všechny hry
V rámci prodeje vstupenek na Mistrovství ČR v počítačových a mobilních hrách 2018 jsme oznámili pokračování loňské akce s Windows 10. Tentokrát se však nehrálo o esportový výlet snů, nýbrž o jedinečný Alza GameBox GTX1080Ti. Současně jsme hledali i nejoblíbenějšího domácího streamera a dostalo se i na dobročinné účely.
Windows 10 - MČR 2018
Windows 10 - MČR 2018

Micrososft se po vzoru loňského roku zapojil se svým nejlepším Windowsem na hraní her do kampaně spojené s prodejem lístků na Mistrovství České republiky. Tentokrát jsme však nelosovali výherce výletu na libovolný esportový event se svým oblíbeným influencerem, ale ve spolupráci s Alza.cz a Tichepc.sk jsme jako hlavní cenu vytvořili jedinečný našlapaný počítač. Možnost jej vyhrát měl naprosto každý, kdo si zakoupil vstupenku kategorie Premium nebo VIP skrze prodejní weby mcrpc.cz a mcrmobil.cz, k čemuž byla navíc možnost označit svého oblíbeného streamera. Celou soutěž jsme tedy pojali divácky a současně jsme hledali pravou tvář domácí streamerské scény.

Windows 10 počítač

Do soutěže se zakoupením prémiové vstupenky zapojily tisíce návštěvníků a i vyšší kategorie VIP se díky unikátní mikině i přes svoji cenu takřka vyprodala. Ve Windows 10 soutěži ale nezáleželo na tom, kdo má Premium a kdo VIP lístek, šanci měl každý stejnou. Vylosovaným výhercem se v neděli odpoledne mezi finálovým zápasem v League of Legends a CS:GO stal Ondřej Skalický, který už má mašinu Alza GameBox GTX1080Ti s motivem Windows 10 doma a jak nám sám potvrdil, nemůže si paření na plné detaily vynachválit! Zajímavou situací byl také fakt, že se o výhru přihlásili dva soutěžící se stejným jménem – ten správný navíc nebyl v neděli při losování na výstavišti přítomen.

Windows 10 počítač

Hledání nejoblíbenějšího domácího streamera bylo od začátku prodeje jednoznačné. Vojtěcha 'Agraelus' Fišara mají tisíce fanoušků za ikonu domácího Twitche a jeho popularita mu vynesla vítězství i v naší soutěží, díky čemuž si mohl odnést Microsoft Surface Go. Agraelus však bohužel nebyl v neděli na MČR přítomen a výhru si osobně nepřevzal, což se nakonec neuskutečnilo ani posléze. Vzhledem k tomu, že by výhru sám nevyužil, tak Agraelus nabídl věnování ceny někam, kde udělá větší radost. Naši kolegové dlouhodobě spolupracují s neziskovou organizací SOS dětské vesničky, kam tedy tento tablet zamíří a věříme, že pod stromečkem udělá dětem z vesniček příslušnou radost.

Windows 10 - MČR 2018
Štítky: MČR 2018, Windows 10
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.