Přejít k hlavnímu obsahu

GameGune s 12 potvrzenými týmy

7. 7. 2011 | 14:16 Counter Strike 1.6
Organizátoři španělského turnaje známého pod názvem GameGune oznámili jména prvních dvanácti týmů, které potvrdily účast.Krátce po oznámení konání GameGune i v tomto roce začaly týmy z celého světa postupně potvrzovat účast na španělském eventu.Mezi potvrzenými účastníky můžeme vidět například obhájce titulu z minulého roku, švédské fnatic, ukrajinské ostrostřelce z Natus Vincere, nebo třeba domácí x6tence.
Výchozí obrázek

Organizátoři španělského turnaje známého pod názvem GameGune oznámili jména prvních dvanácti týmů, které potvrdily účast.

Krátce po oznámení konání GameGune i v tomto roce začaly týmy z celého světa postupně potvrzovat účast na španělském eventu.

Mezi potvrzenými účastníky můžeme vidět například obhájce titulu z minulého roku, švédské fnatic, ukrajinské ostrostřelce z Natus Vincere, nebo třeba domácí x6tence.

Seznam potvrzených týmů:

{#Švédsko} fnatic{#Ukrajina} Natus Vincere{#Švédsko} SK Gaming
{#Polsko} DELTA{#Portugalsko} defs{#Francie} Electronic Sahara
{#Finsko} paistit{#Velká británie} myRevenge.uk{#Brazílie} paiN
{#Spojené arabské emiráty} IMPULSE{#Španělsko} DN-Gaming{#Španělsko} x6tence

Očekává se, že v následujícím týdnu potvrdí účast další týmy, přičemž organizace GameGune rozšířila počet slotů z 16 na 24.

Španělský event se bude konat v Bilbao Exhibition Centre ve dnech 22.-24. července. Týmy se utkají o prize money v celkové hodnotě €22, 500. A co si myslíte vy, kdo další přibude na seznamu účastníků?

Zdroj: HLTV
Štítky: GameGune 2011