Přejít k hlavnímu obsahu

SK si zahrají proti Frag eXecutors

16. 7. 2011 | 04:18 Counter Strike 1.6
Aktuálně nejlepší sestava světa, švédští SK Gaming, se přesunou tento víkend do polské Varšavy, kde je již v pondělí čeká showmatch s domácími Frag eXecutors.Ačkoliv do začátku letošního Samsung Euro Champinship zbývá ještě nějaký ten měsíc, zažije Varšava už toto pondělí titánské klání. V místním sportovním baru zde totiž usedne momentálně nejlepší lineup světa, švédská sekce organizace SK Gaming. Ti se postaví "Zlaté polské pětce", sestavě Frag eXecutors.
Výchozí obrázek

Aktuálně nejlepší sestava světa, švédští SK Gaming, se přesunou tento víkend do polské Varšavy, kde je již v pondělí čeká showmatch s domácími Frag eXecutors.

Ačkoliv do začátku letošního Samsung Euro Champinship zbývá ještě nějaký ten měsíc, zažije Varšava už toto pondělí titánské klání. V místním sportovním baru zde totiž usedne momentálně nejlepší lineup světa, švédská sekce organizace SK Gaming. Ti se postaví "Zlaté polské pětce", sestavě Frag eXecutors.

Celý zápas, který se bude hrát formátem Best-of-Three, bude živě streamovat šestnáct LCD televizorů o 40" úhlopříčce a zároveň také hru bude přenášet největší LCD televize (12 m) ve Varšavě. Showmatch, který má ukázat veřejnosti, co to je elektronický sport a především pak má za cíl pobavit polskou komunitu, se odehraje při novém stadiónu Legie Varšava.

SK Gaming
0vs.0
Frag eXecutors
{#Švédsko} Robert "RobbaN" Dahlström
{#Švédsko}
Patrik "f0rest" Lindberg
{#Švédsko} Johan "face" Klasson
{#Švédsko} Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
{#Švédsko} Marcus "Delpan" Larsson
 

Pondělí 18. 7. 2011

18:30

HLTV: Bude dodána

 Filip "Neo" Kubski {#Polsko}
Jakub "kuben" Gurczynski {#Polsko}
Mariusz "loord" Cybulski {#Polsko}
Jaroslaw "pasha" Jarzabkowski {#Polsko}
Wiktor "TaZ" Wojtas
{#Polsko}

Posledním utkáním, ve kterém se tyto dva celky utkaly, bylo na LAN finále Intel Challenge Super Cup 8, kde SK Gaming vyhráli obě mapy i přesto, že je jejich polští rivalové málem dostali na lopatky.

Podaří se polskému týmu prolomit výherní šňůru švédského giganta? Komu budete fandit vy?

Zdroj: SK