Přejít k hlavnímu obsahu

UPDATE: Největší LoL turnaj u nás přichází

31. 10. 2011 | 19:38 League of Legends
UPDATE #2 Registrece jsou ukončeny, proběhly poměrně úspěšně, nyní prosím týmy, aby potvrdili svou účast v turnaji. Díky!
Výchozí obrázek

CZC.CZ Challenge

UPDATE #2 Registrece jsou ukončeny, proběhly poměrně úspěšně, nyní prosím týmy, aby potvrdili svou účast v turnaji. Díky!

UPDATE #1 Turnaj se rychle blíží a my jsme nejvíce spokojeni. Vážíme si toho, že chcete hrát na PLAYzone turnaje. Turnaj začíná v úterý a už teď ho máme teoreticky plný. Právě teď je již kompletních 46 týmů například: 

Fortune-Gaming.eu

eXtatus nyní čerstvě usedlí pod organizací myRevenge

eSuba.INTEL LoL

fofos Gaming.SK

a dalších 18 nekompletních

A tím jste nás také donutili navýšit sloty v turnaji na rovných 80. Registrace jsou stále otevřené, neváhejte a ukažte všem, co se svým týmem dokážete. Těšíme se na vás!


Máme skvělou zprávu pro všechny hráče League of Legends na PLAYzone. Blíží se totiž historicky největší League of Legends turnaj u nás, který podpořil přímo vývojář hry, společnost Riot Games, která do turnaje věnovala ceny v hodnotě několika set eur.

CZC.CZ League of Legends Challenge je určena pro 64 týmů, které si mezi sebou nejdřív zahrají základní skupiny a ti nejlepší potom postoupí do vyřazovacích bojů. V nich se bude hrát systémem dvojité eliminace, jedna prohra v play-off tak nebude znamenat vyřazení z turnaje.

Začátek základních skupin je naplánován na 1. listopadu 2011, konec turnaje je plánován do Vánoc. Registrace jsou již spuštěny, tak neváhejte a registujte svůj tým co nejdříve, ať nepřijdete o šanci stát se součástí toho největšího turnaje v naší historii. Čím větší účast na turnaji bude, tím větší podporu dostane naše scéna od Riot Games v budoucnu.

O co se hraje?

Do turnaje vkládáme body do klasifikace Mistrovství ČR v počítačových hrách a to pořádnou porci. Soutěžíme totiž hned o 500 MČR bodů - prvních 16 týmů si tedy v tabulce řádně polepší. I to je důvod, proč tento turnaj rozhodně nevynechat.

V úvodu jsme navíc mluvili o cenách přímo od společnosti Riot, na co se můžete těšit*?

  • 1. místo: 5x 25€ RP + Triumphant Ryze + Champion Skin Bundle
  • 2. místo: 5x 20€ RP + Champion Skin Bundle
  • 3. místo: 5x 15€ RP + Champion Skin Bundle
  • 4. místo: 5x 15€ RP
  • 5. místo: 5x 10€ RP
  • 6. místo: 5x 10€ RP
  • 7. místo: 5x 10€ RP
  • 8. místo: 5x 10€ RP

*Ceny platí při účasti 64 týmů

Partneři turnaje

CZC.CZ Logo     Riot Games Logo

Kde se registrovat?

Registrace do turnaje probíhají tradičně přes náš turnajový systém, kde uveďte název týmu a přezdívky svých spoluhráčů na našem webu. Týmy, které budou bojovat o MČR body, nesmí zapomenout uvést své MČR ID a udržovat svou MČR soupisku aktuální.

REGISTRUJ SE DO TURNAJE

Hledáte spoluhráče?

Nemáte s kým hrát turnaj nebo naopak hledá váš tým nějakou posilu? Tak to určitě využijte služeb diskusního fóra na fanstránkách leagueoflegends.cz.

Dodatečné informace

Další informace budou následovat později.