Přejít k hlavnímu obsahu

Oficiálně: FX se loučí s Golden Five

17. 10. 2011 | 22:06 Counter Strike 1.6
Po mnoha nepotvrzených informacích se konečně organizace Frag eXecutors vyjádřila k odchodu jejich CS 1.6 sekce, také známé jako "Golden Five".Před pár týdny se objevily první spekulace o týmu okolo Filipa 'Neo' Kubskiho, které obsahovaly informace o odchodu kádru z organizace Frag eXecutors. Později se tyto spekulace postupně potvrzovaly, první známkou byla změna tagů Poláků ve hře, za potvrzenou už se situace považovala, když Jakub 'kuben' Gurczynski v rozhovoru pro HLTV.org potvrdil, že hledají novou organizaci.
Výchozí obrázek

Po mnoha nepotvrzených informacích se konečně organizace Frag eXecutors vyjádřila k odchodu jejich CS 1.6 sekce, také známé jako "Golden Five".

Před pár týdny se objevily první spekulace o týmu okolo Filipa 'Neo' Kubskiho, které obsahovaly informace o odchodu kádru z organizace Frag eXecutors. Později se tyto spekulace postupně potvrzovaly, první známkou byla změna tagů Poláků ve hře, za potvrzenou už se situace považovala, když Jakub 'kuben' Gurczynski v rozhovoru pro HLTV.org potvrdil, že hledají novou organizaci.

Ve hrách si hráči místo FX nasadili tag AGAiN, který využívali před rokem a půl, kdy se opět ocitli bez organizace.

Golden Five
Golden Five opět bez organizace (foto: HLTV.org)

Poláci si i nadále vybírají všechnu smůlu a už dávno se stali týmem, který prošel rekordním počtem organizací. Smlouvy týmu s hráči totiž před nedávnem vypršely a FX nadále nemají možnost posílat jejich CS tým do světa. AGAiN jsou tak opět na lovu za novou organizací.

Vyjádření kapitána týmu Filipa 'Neo' Kubskiho:

"Chtěli bychom Frag eXecutors poděkovat za 1.5 roční spolupráci. Byli organizací, která nás obrovsky podpořila v krizové situaci a pomohla nám postavit se znovu na nohy. Také pro nás bylo důležité, že jsme znovu hráli v barvách polské organizace po dlouhé době hraní v organizacích zahraničních. Doufáme, že příští kádr Fx dostane stejou dávku podpory, jako jsme dostávali my. Jsme rádi, že se díky naší kooperaci otevřela nová kapitola domácí e-Sport scény.

Jak všichni víme, za každou organizací někdo stojí, proto chceme poděkovat Adrianu Witkowskimu, který s námi měl tu trpělivost a snahu vyplnit všechna naše přání. Poděkování patří také každému, kdo týmu jakkoliv pomáhal. A nakonec chceme poděkovat těm, kteří si to zaslouží nejvíce, a to našim fanouškům. Doufáme, že nás i Frag eXecutors budete se stejnou energií nadále podporovat, ať už nás osud zavede kamkoliv."

AGAiN uvidíme už tento víkend na Electronic Sports World Cup v Paříži a zanedlouho také na World Cyber Games v Kusanu. Tým naznačil, že se možná objeví také na DreamHacku Winter.

Sestava AGAiN:

{#Polsko} Filip 'Neo' Kubski
{#Polsko} Jarosław 'pasha' Jarząbkowski
{#Polsko} Jakub 'kuben' Gurczynski
{#Polsko} Mariusz 'Loord' Cybulski
{#Polsko} Wiktor 'TaZ' Wojtas

Zdroj: HLTV
Štítky: frag executors