Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness představuje nové dresy

1. 11. 2011 | 02:47 Všechny hry
Tisková zpráva - Konec října nepatří jen oslavám vzniku samostatného československého státu, ale nyní také k oficiálnímu představení našich nových týmových dresů, které již byly pokřtěny třetím místem v ASUS Vulcan Cupu! Pojďme si je blíže představit.
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Konec října nepatří jen oslavám vzniku samostatného československého státu, ale nyní také k oficiálnímu představení našich nových týmových dresů, které již byly pokřtěny třetím místem v ASUS Vulcan Cupu! Pojďme si je blíže představit.

Myšlenka nových dresů

Když jsme se novými dresy začínali zabývat, první, co nám hned vniklo do hlavy, byla jednoduchost a zároveň výraznost dresů v našich klubových barvách. Skrze nově uzavřenou spolupráci se společnosti Trops Sport, práci grafika Stanislava "A3sport" Píska a dlouhých hodin vymýšlení a pilování návrhu jsme dosáhli určitě kvalitního výsledku, který již sklidil první ovace. Novými dresy jsme se chtěli dotáhnout na špičku scény. Na tento okamžik jsme čekali velmi dlouho a nyní se můžeme právem podívat do zrcadla a říct si, vypadáš fakt skvěle. Nové dresy jsou dalším výrazným krokem našeho týmu ve vývoji kupředu. Dresy nejsou extra graficky přeplácané, tvoří je prakticky pouze odstíny modré a černé v kombinaci s bílým podkladem. Samozřejmostí je výskyt týmových textů a log, které jsou doplňovány o loga našich stávajících partnerů, kterých si velmi vážíme a tímto poměrně základním způsobem jim vracíme důvěru, kterou do nás vložily.

trops

O Trops Sport

Náš e-shop nabízí kompletní nabídku sportovních dresů včetně zakázkové výroby. V nabídce sportovní dresy k aktivní hře i pro fanoušky. Pánské, dámské i dětské velikosti. Hlavně fotbalové dresy, hokejové dresy, cyklistické, basketbalové a další. Vybírat můžete z mnoha produktů. Nabídka je každý týden aktualizována a doplňována. Doporučujeme navštívit kategorii VLASTNÍ POTISK. Máte zde jedinečnou možnost vytvořit z fotbalových, hokejových a dalších dresů, triček, tašek, osobní originální dárek. Potisk vlastním jménem a číslem je jeden z pilířů naší činnosti.

V nabídce kvalitní značkové sportovní zboží od předních světových výrobců (Adidas, Nike, Puma, Umbro, Mizuno, Lonsdale, Everlast, Fila, Legea, Asics), ale také nejlevnější hokejové a fotbalové dresy a internetu.

Dresy již byly živě představeny na nedávném finále ASUS Vulcan Cupu, kde se naši hráči Rabb & Mellit dokázali prosadit a obsadili třetí místo v turnaji, který hrálo na 121 dvojic, což je určitě pěkný výsledek.

Jak hodnotí dres samotní hráči? Zeptali jsme se právě oné dvojice, která již měla možnost je vyzkoušet přímo v akci.

"Dresy jsou podle mě super. Srvonatelny jsou asi jen dresy extatus a eSuby, ale na ty nase stejne nemají :). Po tak dlouhém čekání myslím dobrá satisfakce."

"Dresy se mne osobně velmi líbí. Modrá s bílou ve stylu webu a velké logo na přední straně hned upozorní na hráče eE. U příštího návrhu dresu bych jen rád dodal jméno pod nick hráče."

O N-ART

Aby toho nebylo málo, pro oficiální představení se hodí také pěkné fotky, které vytvořilo fotostudio N-ART, jenž se zabývá tvorbou fotografií, grafickým zpracováním ze svateb, společenských akcí, firemních akcí, reportážemi nebo tvorbou školních fotografií.

n-art

A TEĎ TO NEJLEPŠÍ NA KONEC, JAK DRESY VLASTNĚ VYPADAJÍ?

dres dres dres

dres dres dres

Další fotky zde

Možnost zakoupení
Dresy se pochopitelně budou dostávat do rukou našich hráčů na jednotlivých LAN akcí. Avšak víme, že existuje řada lidí, kteří by si dres chtěli zakoupit ať už jako vzpomínku na dřívější působení v našem týmu nebo ze sběratelských důvodů, proto má každý šanci tento dres získat za cenu 550 Kč včetně poštovného v rámci republiky. Váš nick však nebudeme moci na dres umístit, získáte tak dres v originále bez nicku. Koupí dresu nejen získáte kvalitní materiál, ale také podpoříte náš tým. Pro případnou koupi nás kontaktujte na ICQ 472685393 nebo 311422110 popřípadě na jakémkoliv jiném kontaktu, které jsou uvedeny v menu.

NYNÍ JIŽ KAŽDÝ POZNÁ, KDO JSOU TO HRÁČI EERINESS.

JAK SE VÁM LÍBÍ?