Přejít k hlavnímu obsahu

CS:GO beta odložená

1. 11. 2011 | 15:10 Counter-Strike 2
Vývojáři hry Counter-Strike: Global Offensive oznámili, že byla closed beta odložená z původního data v říjnu.V posledních pár týdnech se vývojářský tým stojící za CS:GO vydal po světě rozházet pár beta klíčů, mohli jsme je vidět hlavně na Global Challenge v New Yorku, kde se hrál showmatch Evropy proti USA.
Výchozí obrázek

Vývojáři hry Counter-Strike: Global Offensive oznámili, že byla closed beta odložená z původního data v říjnu.

V posledních pár týdnech se vývojářský tým stojící za CS:GO vydal po světě rozházet pár beta klíčů, mohli jsme je vidět hlavně na Global Challenge v New Yorku, kde se hrál showmatch Evropy proti USA.

CS:GO

Původní plán ale byl vydat closed betu do konce října. Na twitteru CS:GO se totiž objevilo "We can safely announce we are going to miss the October launch for the beta. Incorporating the pro feedback has taken longer than expected." Což přeloženo do češtiny znamená, že vývojáři nestíhají do konce října zpracovat informace od světových hráčů a beta bude o nějakou dobu odložená.

Mezitím už bylo taktéž oznámeno, že se již dnes pracuje na finální verzi, jak bude CS:GO v začátcích closed bety vypadat. Doufejme tedy, že se vývojářskému týmu dalšího vydání nejoblíbenějšího FPS titulu na světě povede v co nejkratším intervalu betu vypustit.

Zdroj: HLTV
Štítky: valve