Přejít k hlavnímu obsahu

sEnsitive s novou tváří v sestavě

1. 11. 2011 | 16:50 Counter Strike: Source
Momentálně druhý MČR klasifikace, celek sEnsitive, získává do svých řad novou posilu.Ptáte se kdo že je tou novou tváří sEnsitive? Onen hráč nedávno opustil konkureční eXtatus a jeho služeb a kvalit bude nyní využívat tento tým. Ano, je řeč právě o Lukáši 'Luka5' Zemanovi.
Výchozí obrázek

Momentálně druhý MČR klasifikace, celek sEnsitive, získává do svých řad novou posilu.

Ptáte se kdo že je tou novou tváří sEnsitive? Onen hráč nedávno opustil konkureční eXtatus a jeho služeb a kvalit bude nyní využívat tento tým. Ano, je řeč právě o Lukáši 'Luka5' Zemanovi.

Před několika týdny jsem vás informoval o odchodu Filipa 'prox' Mikuláška, který měl údajně odletěl "za velkou louži". Byla to však jedna velká bouda a prox nadále zůstáva v sestavě, tedy alespoň "na půl". Bude se totiž střídávat s Jaroslavem 'Burla' Zbíralem, který kvůli práci nemá již na hraní dostatek času. I tak však v sestavě nadále oba zůstávají.

Vyjádření Ivo 'hellk' Horta: Bohužel jak už to bývá, některé naše hráče pomalu začíná stíhat život a jsou nuceni chodit do práce. Konkrétně se jedná o Burlaka, který je kvůli směnám občas na týden nepoužitelný. Z toho důvodu jsme se rozhodli podívat se po hráči, který by byl schopný alespoň z části nahradit našeho nepoužitelného top hráče.

Pár dnů jsme hledali, ale celkem rychle jsme se rozhodli, že chceme hrát s Luka5em. Již při prvním pcw se nám líbila jeho hra a hlavně mezi nás, alespoň podle mě, minimálně herním stylem krásně zapadne. Ovšem pro Burlu to neznamená konec, stále s námi bude hrát vždy, když bude ready.

Nynější sestava sEnsitive.CSS:

{#Česká Republika} Ivo 'hellk' Hort
{#Česká Republika} Jan 'MrHanz' Hort
{#Česká Republika} Adam 'Neci' Zoula
{#Česká Republika} Lukáš 'Luka5' Zeman
{#Česká Republika} Filip 'prox' Mikulášek
{#Česká Republika} Jaroslav 'Burla' Zbíral

{#Česká Republika} Josef 'pep1k' Božek (náhradník)

Nejbližší akcí, kde se nová posila Luka5 bude moci ukázat v plné parádě, bude olomoucká iCGC UnderGround LAN, která se koná již 26. listopadu.

Štítky: sensitive
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.