Přejít k hlavnímu obsahu

3. kvalifikace na DreamHack Winter 2011

1. 11. 2011 | 17:50 StarCraft 2
Již potřetí se utkají čeští hráči o místa v jednom z největších turnajů roku - DreamHack Winter 2011. V minulém týdnu jsme sledovali počítání sedmi z nich, kdy nejdále se ve 2. turnaji dostal PredY a DeViL, do finálové Top16, kde oba 1-2 prohráli.Ač se 2 nejlepší hřáči vždy kvalifikovali, při pohledu na soupisku účastníků mi přijde, že s ubývajícími turnaji kvalitních hráčů spíše přibývá.
Výchozí obrázek

Již potřetí se utkají čeští hráči o místa v jednom z největších turnajů roku - DreamHack Winter 2011. V minulém týdnu jsme sledovali počítání sedmi z nich, kdy nejdále se ve 2. turnaji dostal PredY a DeViL, do finálové Top16, kde oba 1-2 prohráli.
Ač se 2 nejlepší hřáči vždy kvalifikovali, při pohledu na soupisku účastníků mi přijde, že s ubývajícími turnaji kvalitních hráčů spíše přibývá.

Kvalifikace na DreamHack Winter - 1. kolo
HeadHunter {#Česká Republika}w.o.{#Nizozemsko} Roar
Lopata {#Česká Republika}freewin-
DeViL {#Česká Republika}w.o.{#Velká británie} DreAm

Pouze 3 hráči se z výpravy jedoucí na DH účastní dnešní kvalifikace. Lopata prochází prvním kolem s freewinem. Head a DeViL se musí o postup poprat.
Nepřítomnost checkinu se vybrala svou daň a tak DeViL bez nutnosti zápasu pokračuje dále. Nakonec i Head bez nutnosti hrát jde do 2. kola.

Kvalifikace na DreamHack Winter - 2. kolo
HeadHunter {#Česká Republika}w.o.{#Korejská republika} nmxsave
Lopata {#Česká Republika}w.o.{#Ruská federace} Noname
DeViL {#Česká Republika}2-0{#Francie} VirusSong

Pokračujeme ve freewinech. Ale už naposledy. :) Head i Lopa opět nemají soupeře a postupují do dalšího kola. DeViLa však čekal první soupeř z GM ligy. Ten mu však nedělal nijaké problémy a my máme opět 3 hráče v dalším kole.

Kvalifikace na DreamHack Winter - 3. kolo
HeadHunter {#Česká Republika}2-1{#Švédsko} Seiplo
Lopata {#Česká Republika}0-2{#Ruská federace} Aristeo
DeViL {#Česká Republika}1-2{#Spojené státy americké} Gatored

Minulá kola připomínala spíš pohodlnou lavičku zalitou sluncem. O to více se přitvrdilo už ve 3. kole. Všichni naši hráči dostali čpičkové soupeře. Dokáže někdo z nich postoupit?
Gatore, který v minulém turnaji vyřadil PredYho, si připisuje další český skalp. DeviL na svého soupeře v rozhodující hře nestačil a vypadává z turnaje. Konečným se toto kolo stává i pro Lopatu, který s Aristeem prohrává 0-2.
Head jako jediný dokázal ve 3. kole zvítězit. Po vzájemné dohodě ale přenechal svému týmovému kolegovi postup a s turnajem se také loučí.

3. kvalifikace přinesla, alespoň mě, zklamání. Poměrně malá účast doplněná neúspěchem našich hráčů znamenala zmaření šanci na postup do hlavního turnaje na DH.
Zítra v 18:00 čeká na všechny, kteří na DH pomýšlí, poslední šance na kvalifikaci.