Přejít k hlavnímu obsahu

PERUNPG opouští Fofos Gaming.sk

14. 11. 2011 | 21:02 Counter Strike 1.6
Slovenská Counter-Strike 1.6 sekce známá jako PERUNPG dnešním dnem opouští řady Fofos Gaming.sk.Nejsou to ani dva týdny co se nynější SnoopY rozhodli ukončit spolupráci s multiklanem Fofos Gaming.sk (čtěte: CS odchází od Fofos.sk Gaming) a v jejich stopách jde i jejich druhá sekce ze Slovenska vedená Cyrilem 'acti' Zeleňákem.
Výchozí obrázek

Slovenská Counter-Strike 1.6 sekce známá jako PERUNPG dnešním dnem opouští řady Fofos Gaming.sk.

Nejsou to ani dva týdny co se nynější SnoopY rozhodli ukončit spolupráci s multiklanem Fofos Gaming.sk (čtěte: CS odchází od Fofos.sk Gaming) a v jejich stopách jde i jejich druhá sekce ze Slovenska vedená Cyrilem 'acti' Zeleňákem.

Podle slov kapitána se sekce rozhodla odejít z důvodu nesplnění základních podmínek, na kterých se při zahájení spolupráce obě strany dohodly. Podobný osud doprovázel i českou sekci, která Fofos opustila na začátku listopadu.

Vyjádření kapitána týmu, Cyrila 'acti' Zeleňáka:

"Vyjadrenie o odchode bude trocha v negatívnom svetle, ale za cca pol roka sme mali sľúbené rôzne veci, ktoré bohužial zostali na mŕtvom bode. Žiadna ochota niečo riešit a nedajbože vybaviť. Čerešnička na torte boli tričká/dresy, ktoré sme "vymáhali" 3 mesiace, bohužial, opät skok do prázdna. Odchádzame pre jednoduchý dôvod, nie kvôli neposkytnutiu financií, ale pre nedodržanie základných vecí. Každopádne ďakujeme za ten čas u Fofos-u."

ex-Fofos se tak ocitá bez organizace a dokud si nenajdou nové zázemí, budou vystupovat pod tagem PERUNPG.

Současná sestava PERUNPG:

{#Slovenská Republika} Cyril 'acti' Zeleňák
{#Slovenská Republika} Dávid 'FLES1' Hunka
{#Slovenská Republika} Erik 'premijuM' Grunwald
{#Slovenská Republika} Martin 'emko' Gubčo
{#Slovenská Republika} František 'Ferq1' Lády

Štítky: Fofos Gaming.sk, PPG