Přejít k hlavnímu obsahu

CZC.CZ LAN finále: Podrobnosti, pravidla, herní systém

23. 1. 2012 | 13:04
Protože již tuto sobotu 28. ledna 2012 nám v brněnské herně PG Cyber Café Velký Špalíček odstartují LAN finále našich PLAYzone lig, na kterých samozřejmě nebude chybět ani vyvrcholení 1. ročníku CZC.CZ Ligy ve FIFA 12, pojďme si udělat menší rekapitulaci a přehled toho, co nás čeká a nemine.Kdo všechno se představí
Výchozí obrázek

Protože již tuto sobotu 28. ledna 2012 nám v brněnské herně PG Cyber Café Velký Špalíček odstartují LAN finále našich PLAYzone lig, na kterých samozřejmě nebude chybět ani vyvrcholení 1. ročníku CZC.CZ Ligy ve FIFA 12, pojďme si udělat menší rekapitulaci a přehled toho, co nás čeká a nemine.

Kdo všechno se představí

Na úvod velmi stručně, protože podrobné představení všech účastníků zde budeme průběžně vydávat dvakrát denně, a to včetně rozhovorů a detailů o jednotlivých hráčích. Kdo ale tedy bude bojovat o ceny na LAN finále? Ve skupině A nastoupí eXtatus.Kubel, cracked.SiR, FORTUNE sscrejM a GRS-Marshall, v B pak zase FeW CZZZECH, CRACKED Snkrjan, FeW Sampino a NR.kubbe.

O co se vlastně bude hrát

Pěkné ceny, které se nakonec vyšplhaly do výšky zhruba 10.000Kč, věnovaly společnosti BenQ, SteelSeries a CZC.CZ. Konkrétně je řeč o monitoru BenQ XL2410T - LCD 24", headsetu SteelSeries 7H, podložce SteelSeries 4HD a triku FIFA 12. Více o cenách se dočtete v tomto článku http://www.playzone.cz/clanky/czccz-liga-i-zname-ceny-pro-lan-finale.

Herní systém offline finále

Herní systém offline finále budou skupiny, kde každý s každým odehraje jeden zápas a následně všichni postoupí do FDE play-off, kde WB bude BO3 a LB BO1. Postupující do Grand finále z WB povede automaticky 1:0 na zápasy. Nasazení do skupin proběhlo podle pořadí v ligách a play-off. Skupiny a celý turnaj pro LAN finále si můžete prohlédnout zde: http://www.playzone.cz/turnaje/fifa12-fifa-12-czccz-liga-i-finale.

Harmnogram a komentování

Na závěr pak skoro to nejdůležitější pro diváky, kteří budou sledovat LAN finále u živého streamu (ano, celou akci budeme průběžně streamovat). Vybrané zápasy budete moci sledovat na adrese http://www.playzone.cz/tv/zive-vysilani, a to za doprovodného komentáře našich adminů - Brava a Errova. Přesný čas vysílání jednotlivých utkání není zatím znám, ale bude vycházet z následujícího harmonogramu:

 

  • 14:00 - 1. kolo skupin
  • 14:30 - 2. kolo skupin
  • 15:00 - 3. kolo skupin
  • 15:30 - 1. Kolo WB
  • 16:30 - 2. Kolo WB + 1 kolo LB
  • 17:30 - finále WB + 2. kolo LB
  • 18:00 - semifinále LB
  • 18:30 - finále LB
  • 19:00 - velké finále