Přejít k hlavnímu obsahu

fofos.sk gaming bez StarCraft II sekce

20. 1. 2013 | 23:07 StarCraft 2
Necelých pět měsíců trvalo působení českých hráčů pod vlajkou slovenského multiherního týmu fofos.sk gaming. Před pár dny kapitán StarCraft II sekce  Pavel "RamZes" Legéň jako oficiální důvod uvedl nepříliš velkou aktivitu a, jak je to v našich krajích již zvykem, odchod jednoho z hráčů stabilní sestavy.
Výchozí obrázek

fofos.sk gaming logoNecelých pět měsíců trvalo působení českých hráčů pod vlajkou slovenského multiherního týmu fofos.sk gaming. Před pár dny kapitán StarCraft II sekce {#Česká Republika} Pavel "RamZes" Legéň jako oficiální důvod uvedl nepříliš velkou aktivitu a, jak je to v našich krajích již zvykem, odchod jednoho z hráčů stabilní sestavy. Konkrétně se jedná o zástupce rasy Protossů {#Česká Republika} Lukáše "CrossGuarDa" Slabého, jenž se vrátil do svého bývalého týmu Inaequalis.

Původně šestičlenný tým před svým koncem jak u slovenské organizace, tak pravděpodobně i kdekoliv jinde, ještě stihl postoupit v německé StarCraft II Clan League ze 4a divize, na domácí scéně však o jeho existenci vědělo prakticky jen několik málo zasvěcených. Jednotliví hráči však pravidelně zasahovali do českých turnajů, výraznějších úspěchů se však nedočkali.

Dneska nebudu asi posel dobrych zprav, ale pisu ti o soucasnem stavu nasi sekce. Crossguard, do ktereho jsme vkladali velke nadeje nas opustil. S nasi aktivitou to doted nebylo nijak extra slavne a ani tento odchod nam vubec nepomohl. Steve prestal jiz nadobro uplne hrat, Andrew ted bude mit statnice z doktoriny, nez se trapit, tak jsme se klukama dohodli na ukonceni naseho starcraftiho pusobeni na poli gamingu jako tym a celek. Chtel bych fofos podekovat za trpelivost s nami jako hraci a at se dari.

Pavel "RamZes" Legéň

Bývalá sestava StarCraft II týmu fofos.sk gaming

  • Zerg {#Česká Republika} RamZes (kapitán)
  • Zerg {#Česká Republika} Andrew
  • Protoss {#Česká Republika} CrosSGuarD
  • Zerg {#Česká Republika} Keiras
  • Zerg {#Česká Republika} Petros
  • Protoss {#Česká Republika} Steve

Je možné, že se výše zmínění borci v nejbližší době objeví v sestavě některého z týmů našich luhů a hájů. Nepotřebuje právě ten váš nějakou posilu?