Přejít k hlavnímu obsahu

CoDkařky z eSuba.Ladies přecházejí na GO

28. 1. 2013 | 20:32 Counter-Strike 2
Před několika měsícemi byly z eSuby propuštěny veškeré Call of Duty sekce, kromě té ladies. A ta "končí" právě teď.
Výchozí obrázek

Před několika měsícemi byly z eSuby propuštěny veškeré Call of Duty sekce, kromě té ladies. A ta "končí" právě teď.

Jak jistě všichni víte, CoD poslední dobou hodně upadá, a tak se i holky z eSuby rozhodly posunout a zkusit novou hru, kterou je CS:Global Offensive. Společně už nějaký týden trénují, budou se snažit naskočit do rozjetého vlaku a připojit se k reprezentaci naší scény k iNfernity Ladies. "Prechádzame na CS:GO, kvôli väčšej "ladies" scéne, postupne sa budeme zapájať do viacero turnajov a líg, možno časom pôjdeme aj na nejaku lan. Treba sa nám len do toho dostať, hádam to nebude trvať dlho." řekla k přestupu Eva 'kRAViCKA' Urbanová.

1

Rozhovor s Markétou 'Majki' Novákovou:

Když se na to podíváš obecně, v čem je třeba GO lepší, že vás víc baví?

Celkově ta hra je úplně jiná, je to velká změna, i když se říkalo, že to má něco z CoD, tak mi to tak ani nepřipadá. Možná trošku negativní věc pro mě je třeba nakupování zbraní, když umřu a nejvetší tíseň je, když nemám prachy, ale mám pocit, že s tím mám problém jen já. Jinak je určitě lepší v podpoře pro holky. Když jsem se koukala na různé videa a stránky, tak to vypadá slibně, ale k tomu vede dlouhá cesta, kterou budeme muset absolvovat, aby jsme se někam vypracovaly.

zbylou část rozhovoru naleznete na eSubě

2

Nynější sestava eSuba.INTEL CS:GO Ladies:

{#Slovenská Republika} Eva 'kRAViCKA' Urbanová
{#Česká Republika} Madlenka 'germia' Moozová
{#Česká Republika} Stáňa 'makaron' Švandrlíková
{#Česká Republika} Martina 'Limetka' Vrtišková
{#Česká Republika} Markéta 'Majki' Nováková

Zdroj: esuba.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.