Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte se kvalifikovali na Fragbite Masters

16. 4. 2015 | 16:44 Counter-Strike 2
Nově složený tým nEophyte se za pomoci Martina "STYKO" Styka kvalifikoval na nadcházející hlavní fázi Fragbite Masters Season 4 po výhře nad dánskými Reason.Celkem 199 týmů se účastnilo první kvalifikace na hlavní fázi Fragbite Masters Season 4 powered by Com Hem, které se účastní téměř všechny top týmy, včetně fnatic, EnVyUs, TSM, Virtus.pro, Titan a Na`Vi.
Výchozí obrázek

Nově složený tým nEophyte se za pomoci Martina "STYKO" Styka kvalifikoval na nadcházející hlavní fázi Fragbite Masters Season 4 po výhře nad dánskými Reason.

Celkem 199 týmů se účastnilo první kvalifikace na hlavní fázi Fragbite Masters Season 4 powered by Com Hem, které se účastní téměř všechny top týmy, včetně fnatic, EnVyUs, TSM, Virtus.pro, Titan a Na`Vi.

Mezi těmito týmy byli i švédští Property, Orbit a Acer, dánští CPLAY, dignitas, britští fm.eSports, ale nejdůležitěji pro nás, i řádka zástupců z našich končin, nEophyte, Authority Gaming a wrAth.

{#Švédsko} fnatic{#Francie} EnVyUs{#Polsko} Virtus.pro{#Dánsko} TSM
{#Evropská unie} Na`Vi{#Evropská unie} HellRaisers{#Německo} PENTA{#Francie} Titan
{#Ukrajina} FlipSid3{#Evropská unie} mousesports{#Norsko} LGB{#Portugalsko} k1ck
{#Dánsko} CPLAY{#Slovenská Republika} nEophyte{#Evropská unie} Kvalifikace #2{#Evropská unie} Kvalifikace #2

Zatímco mixtým wrAth skončil hned v prvním kole, Authority Gaming se dostali až mezi nejlepších 32 týmů, kde podlehli 11-16 fm.eSports. Nejlépe na tom očekávatelně byli nEophyte, kteří na cestě do semifinále prošli přes týmy Caseking a fm.eSports.

V semifinále, zápase o samotný postup do hlavní fáze, se hladce probojovali týmem Reason Andrease "MODDII" Fridh za pomoci Styka, který zaskakoval za Tomáše "barb1" Hrádka, a zajistili si tak místo mezi šestnáctkou z nejlepších týmů Evropy.

 Reason {#Dánsko}0-2{#Slovenská Republika} nEophyte
de_inferno 5-16
de_mirage 12-16


statistiky pocházejí z databáze HLTV.org

Druhá kvalifikace se bude konat od 20. do 22. dubna, zájemci se stále mohou registrovat na stránkách Fragbite zde.